divendres, 6 de novembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 10

Barça vs RCD Mallorca
(Camp Nou, 07/11/09 20h)
Un nou partit a l'estadi perque els homes de Pep Guardiola demostrin que es pot confiar en l'equip i que la falta de gol i de resultats en els últimas partits ha sigut només una coincidència i que l'equip segueix aspirant a tot.
El Mallorca arriba al Camp Nou com la revelació de la lliga, començava la competició sense gairebé fitxatges, amb la marxa de la seva estrella Arango a la bundesliga i amb una crisi en les relacions entre el president i l'entrenador Gregorio Manzano per la mala planificació de la pre-temporada. A l'hora dela veritat els resultats han sigut molt bons i els de les illes han fet un inici esperançador.
Els de Goyo Manzano venen amb un equip ben treballat amb un mig del camp que barreja tècnica, entrega i arribada i unes puntes ràpides i amb força gol. Destacar la campanya que està fent Borja Valero que ha tornat al seu equip després d'un any infructuós a Anglaterra i la capacitat golejadora de homes com Webó, Aduriz i Victor. Destacar l'habilitat del "chori" Castro i la despesa física al mig de Mario Suarez i l'incombustible Martí. Els "vermellons" poden formar amb un equip semblant al format per: Aouate, Mattioni, Nunez, Ruben, Ayoze, Suarez, Valero, Castro, Alvarez, Webó i Victor.
Després de l'empat a Kasan i la conseqüent decepció pel mal resultat a la Champions, torna la lliga i toca resurgir i fer un partit per tancar unes quantes boques u reafirmar el liderat. Guardiola només compta amb la baixa de Milito després de les recuperacions de Alves i Henry. L'equip tornarà a formar amb un equip de gala, ja que no s'hauràn de reforçar efectius importants pel partit de copa d'entre setmana. Així doncs l'alineació podria ser practicament la mateixa del dia de Kasan, amb: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell o Abidal, Sergio o Touré, Keita, Iniesta, Xavi, Messi i Zlatan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.