divendres, 27 de novembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 12 - El clàssic

Barça vs Real Madrid
(Camp Nou, 29/11/09 19h)

Torna el clàssic de la lliga espanyola amb més al·licients que mai, dos plantilles molt potents amb estrelles per les dues bandes i dos estils de joc molt diferenciats. Uns aposten per la cantera, el joc de possessió i la pressió al rival, els altres aposten per fitxar a cop de talonari, el joc directe i confiar en les seves individualitats. Després del triplet de l’any passat i de l’humiliant 2-6 del Bernabeu, el Madrid es presenta al santuari culer amb ganes de revenja i de demostrar que la morterada de diners invertida aquest estiu no ha sigut malgastada.

Amb els dubtes encara de la participació dels cracks Cristiano, Messi i Zlatan, els dos equips es presentaran amb tota seguretat amb els equips de gala, ja que no compten amb mes baixes que les ja comentades. Ronaldo va donar bones sensacions dimecres contra el Zurich, per tant esta quasi garantida la seva presencia de sortida. Zlatan pràcticament segur jugarà i pel que fa a l’argenti, Guardiola encara s’està plantejant si deixar-lo a la banqueta i guardar-se un as a la màniga per si les coses van maldades.

Pellegrini encara ha de decidir quins seran els quatre homes que juguin a dalt, ja que defensa i mig del camp sembla força definit. Kaka i Ronaldo jugaran segur i entre Benzema, Higuain, Raúl i Marcelo s’han de disputar els dos llocs restants. Marcelo seria una bona alternativa per tapar a Alves, però veurem si opta per la contenció del joc blaugrana o per la presencia de mes davanters en punta. La disposició com quasi sempre amb un 4-4-2 amb un doble pivot, Kaka amb molta llibertat i dues puntes, de les quals una acostuma a caure a la banda. L’equip que pot presentar el xilè podria ser el format per: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Alonso, Kaka, Marcello, Ronaldo o Higuain i Benzema.

Guardiola dependrà de la presencia o no a l’equip inicial de Leonel, per definir la posició del renovat Andrés Iniesta, si juga al mig del camp amb Xavi o ocupa una de les dues bandes. Defensa i mig del camp serien els mateixos que al partit contra l’Inter i en punta l’entrada del suec faria caure de l’onze a Pedro o al francès Henry. La clau del partit estara en el mig del camp, per tant es probable que Messi o Iniesta baixin al mig del camp a ajudar a Xavi i a Keita. Pep pot presentar un onze com el format per: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Sergio, Keita, Xavi, Iniesta, Zlatan i Pedro o Henry.

Torna el clàssic del futbol mundial, qui s’endura la victòria, tu que opines?

5 comentaris:

  1. Si el Barça juga com ha de jugar i no hi ha contratemps (expulsions, penals,...) s'hauria d'endur la victòria sense problemes, tampoc sobrat...
    Soc optimiste sense menysprear un Madrid que no juga a res però que té molta polvora...

    2-1 amb gols d'alves i keita

    ResponElimina
  2. És un derby (penals, expulsions, tanganes, etc...). Crec que toca un empat a 1-1. Gols de Xavi i Cristiano.

    Sergi.

    ResponElimina
  3. No crec q sigui tan escandalós com amb l'Inter, però espero no patir massa:

    3-0, amb els golejadors no m'atreveixo.

    JPrats

    ResponElimina
  4. el barça guanyarà de carrer i li fotrem un bon bany blaugrana a aquests merengons! no en tinc cap dubte, aquesta vegada vaig sense por al camp i amb una clara certesa de que el Barça farà un gran match.

    miki

    ResponElimina
  5. El diumenge disfruterem de valent!!!!

    Barça 3 - Cristiano Ronaldo 1

    previa al santander¿?

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.