dijous, 5 de novembre del 2009

LA CRÒNICA: Rubin 0 - Barça 0

Es repeteix la historia del partit d’anada, un barça amb possessió altíssima de pilota i que s’estavella contra la teranyina tàrtara i no aconsegueix marcar tot i disposar d’ocasions prou clares. A la segona part, els russos s’estiren i gracies a Valdes l’equip no encaixa un gol que mereixien davant l’empanada blaugrana. Primera part brillant on nomes va faltar el premi del gol i segona part desigual, inici com la primera i final de partit amb desori blaugrana i insistència russa sense premi.

Berdiyev va tornar a plantejar un partit molt defensiu però a la vegada molt ben treballat, dues línies molt clares i juntes per dificultar el joc blaugrana, un home seguint constantment a Messi (el lateral esquerre Ansaldi) i dues puntes rapidíssimes que sortien el contraatac com a fletxes aprofitant les bones passades dels migcampistes. A la segona meitat, l’entrada del “panzer” Bukharov va donar un altre aire a l’equip i va crear infinits problemes a la defensa blaugrana. Lluny de ser un tronc, Bukharov va demostrar que és un bon jugador i un perill constant (no porta 22 gols a la lliga per casualitat).

Per part dels blaugranes, un cop mes un gran Zlatan, un Puyol expeditiu, un Keita sòlid i un Iniesta i un Xavi al seu nivell. Destacar també el fluix partit de un poc actiu Toure i de Messi, el qual porta uns quants partits ansiós i desafortunat de cara a porta i poc efectiu en el regat. L’entrada de Henry va aportar profunditat, però malauradament “titi” va fallar dues oportunitats claríssimes que haguessin donat la victòria als blaugranes. Gran noticia la total recuperació d’Alves, peça clau en l’engranatge blaugrana.

Menció especial a un gran Victor Valdes, el qual esta en una gran forma i demostra un cop mes que la seva concentració i col·locació el fan ideal per l’estil de joc dels de Pep Guardiola. Amb un parell o tres de parades de gran mèrit va salvar l’equip de la derrota i de complicar-se encara més la classificació.

El Barça juga be però li falta “punch” a dalt, el que esta clar és que quan entrin els gols ja tornarem a estar davant del millor equip. No n’hi ha com per preocupar-se, però si que s’ha d’estar atent aquesta situació, una sola victòria i tres gols en quatre partits és un fluix bagatge pel vigent campió de la competició. Es presenta ara un apassionant Barça-Inter al Camp Nou, duel Pep-Mourinho i Eto’o-Zlatan... que més es pot demanar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.