divendres, 26 de març del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 29

Mallorca vs Barça
(Son Moix, 30/03/10 20h)
Després del partit horrorós de dimecres a l’estadi, ara arriba un desplaçament complicat, a Son Moix, un camp complicat on aquest any només hi ha guanyat el Sevilla (Jornada 23, 1 a 3) i on el Mallorca, la revelació de la temporada, s’ha mostrat molt solvent i traient els partits endavant amb facilitat. Els de ses illes estan lluitant per fer-se un lloc a posicions Champions, actualment són quarts a dos punts del Sevilla i a cinc de l’Althletic club.

Gregorio Manzano, en la seva cinquena temporada al càrrec de l’equip “bermellón”, està fent una gran feina, amb una plantilla amb bons jugadors però no per competir amb equips com el Sevilla, l’Atlético de Madrid i el Villareal. Després d’una pretemporada convulsa per la falta de fitxatges i problemes entre la directiva i el cos tècnic, l’equip ha començat a rendir des del principi, i amb deu victòries consecutives a casa s’ha fet amb un lloc a les posicions capdavanteres.

L’equip forma amb un 4-4-2, amb dos pivots que creen i recuperen (Suarez i sobretot Borja Valero), dos puntes i dos interiors força profunds i amb arribada (Julio Alvarez i “el choriCastro). La defensa no és especialment segura, però compta amb una mescla experiència i joventut (el portuguès Nunes i els joves prometedors Mattioni i Ramis). En l’últim partit, “goyo” es va permetre el luxe de reservar uns quants titulars, per estar a tope per rebre el Barça. La probable alineació serà la formada per: Aouate, Mattioni, Nunes, Ramis, Corrales, Valero, Suarez, Alvarez, Castro, Aduriz i Victor.

El Barça, amb el partit de l’Emirates a l’horitzó i amb el mal regust de boca de dimecres, haurà d’afrontar un partit difícil i on haurà de jugar molt millor que ens els últims partits. Haurà de tirar de titulars, sense reservar gaires cracks, ja que el Mallorca està en una trajectòria ascendent. Amb Piqué pràcticament recuperat i les baixes d’Abidal i Xavi per lesió i Busquets per sanció, l’equip està pràcticament al cent per cent. Possiblement Pedro i Keita entraran a l’onze, i fins i tot Bojan podria sorprendre amb un lloc destacat a l’equip. Així doncs, l’equip que pot treure en Pep a la gespa de Son Moix podria ser el format per: Valdes, Alves, Puyol, Milito, Maxwell, Touré, Iniesta, Keita, Pedro, Messi, Zlatan o Bojan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.