diumenge, 28 de març del 2010

LA CRÒNICA: Mallorca 0 - Barça 1

Partit ben controlat pel Barça, sense massa ocasions per cap dels dos equips i on el mig del camp blaugrana es va poder imposar a la solidesa mallorquinista. El partit va començar del revés pels blaugranes, amb un uniforme totalment groc per les surrealistes exigències arbitrals i amb un parell d’ocasions rivals on el pal i de nou Valdes van aconseguir mantenir la porteria a zero. Mica en mica els de Guardiola van anar fent-se amb el ritme del partit i creant alguna que altra ocasió de gol. No era un domini aclaparador ni molt menys, era un partit igualat i sense tenir un ritme massa alt.

L’entrada de Jeffren i Pedro a les bandes va aportar profunditat en banda, contraposada a la posició centrada de Zlatan, que de nou va tornar a fer un bon partit jugant d’esquenes i assistint als seus companys. El suec, mica en mica recupera la confiança i a base de gols torna a ser una peça clau de l’equip. Un mig del camp bastant físic amb Touré, Keita i Iniesta, va fer un bon partit, tan en recuperació com en la distribució, es va imposar al doble pivot insular: Martí i Suarez. En defensa, de nou un Milito estratosfèric i un Alves revolucionat que va forçar la targeta còmicament per no perdre’s el clàssic.

A la segona part, a pilota parada, el Barça es va avançar amb un nou gol de davanter centre oportunista de Ibra i va aconseguir aguantar les envestides finals d’un Mallorca que no es va mostrar molt inspirat en atac. Messi havia entrat per dinamitzar l’atac per un Iniesta que va deixar el camp per lesió, presumiblement muscular. També van entrar Dos Santos i Xavi, el qual va rebre l’alta mèdica, al igual que Piqué. Amb més homes al mig del camp es va poder tancar un partit que no va ser brillant però que el barça va tirar de solidesa defensiva, ofici al mig del camp i efectivitat en atac.

Tres punts més al sarró i a posar pressió a un Madrid que no afluixa i que espera amb ànsies la batalla del Bernabeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.