dilluns, 22 de març del 2010

LA CRÒNICA: Zaragoza 2 - Barça 4

Resultat enganyós vist el desenvolupament del match, el Saragossa en prou feines es va apropar a la porteria de Valdes i amb dues empanades culers va fer dos gols a les acaballes del partit. Sort del penal provocat per Messi quan hi havia un inquietant 2-3 al marcador, perquè sinó aquests dos errors haguessin passat d’una mera anècdota a un error de grans proporcions.

Abans d’això, un superb Messi ja havia encarrilat el partit amb una nova exhibició de talent, regat i definició. La veritat, amb Leo se’ns acaben els adjectius, quan semblava que amb els partits contra el València i l’Stuttgart ja havia rendit a un nivell estratosfèric i en algun partit tocaria baixar el ritme o no estar tan encertat, Messi ens torna a sorprendre amb un partit de traca i mocador, un hat trick de llibre que el posa amb 25 gols a un de la pilota d’or.
Els tres gols d’ahir són d’una qualitat inusual, així com la jugada del penal, el que pot ser preocupant dins d’aquestes actuacions estel•lars és que Messi ha marcat 10 dels 13 últims gols del Barça (9 de 11 en lliga), un fet no molt encoratjador pensant amb que passarà el dia que no hi sigui la pulga.

El Saragossa va sortir ben plantat i contundent en la pressió, però massa directe en el seu atac sense controlar massa la pilota al mig del camp, fet que va afavorir el joc dels blaugranes. Edmilson i Gabi no van poder fer-se amb el control d’un partit que en tot moment va estar dominat per l’equip blaugrana. En punta, actuació força gris de Suazo i les bandes amb Eliseu i Arizmendi, més ocupades en tapar als blaugranes que en crear ocasions. A la segona part, un ràpid Colunga va desestabilitzar una defensa recent entrada amb Puyol i sobretot, Marquez, que va contribuir decisivament en els dos gols aragonesos.

Pel que fa al Barça, de nou un bon partit de Touré, reviscut en aquesta posició d’interior. També un partit digne del recuperant Keita, que serà molt important de cara al final de temporada. La defensa va estar a gran nivell, amb un impressionant Milito que truca de nou a les portes de l’albiceleste, ajudats per un Sergio molt seriós i expeditiu com sempre. A dalt, Pedro poc actiu però encertat i l’esmentat partit de crack de Messi.

Capítol a part mereix un abatut Zlatan Ibrahimovic, el suec no va fer un mal partit, però en la seva línea dels últims partits, constats faltes en atac i fores de joc, poc encert en l’última passada i sobretot de cara a porta. També denota una certa falta d’enteniment (futbolístic) amb Messi, no es veuen quan s’han de veure i es busquen quan no toca... Total un partit molt desafortunat de Ibra que mica en mica comença a enfonsar-se en un mar de dubtes i frustració.
Està clar però, que l’equip el necessita i que en els pròxims partits se l’hi ha de donar suport perquè torni amb la seva millor versió i ajudi a l’equip a arribar a les fites plantejades. Des d’aquí trenquem una llança per un davanter amb molta classe, que si el deixem ens donarà moltes tardes de glòria a Can Barça: Ànims ZLATAN!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.