dimecres, 24 de març del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 28

Barça vs Osasuna
(Camp Nou, 24/03/2010 20h)


De nou l’equip s’enfronta a una ratxa frenètica de partits cada tres dies amb lliga entre setmana i els quarts de la Champions League. Una nova ocasió per veure en acció Leo Messi davant d’un Osasuna que es presenta amb força baixes, sobretot del mig del camp cap endavant. Igual que al camp del Saragossa es va reservar Iniesta pot ser que algun home es vegi afectat per les rotacions, fins i tot no sorprendria que aquest fos Leo Messi, tot i les seves espectaculars actuacions dels últims partits.

L’equip blaugrana té sis partits en els propers divuit dies o sigui que serà molt important la gestió de la plantilla, per mantenir a tothom a tope i no sobrecarregar a ningú. A priori, aquest és un dels partits més assequibles dels que vénen, o sigui que es podria prescindir d’alguna de les estrelles, almenys d’inici.

Els de Pamplona vénen amb una davantera de circumstàncies, amb les baixes dels titulars “riflePandiani, Aranda i el suplent de la setmana passada Dady. Així doncs, el jove Galan haurà d’ocupar la punta de l’atac, acompanyat per Camuñas, Juanfran i Masoud a les mitjapuntes, que estaran però, més pendents de tapar el joc blaugrana que de crear futbol.
Els equips de Camacho es caracteritzen per la seva lluita, caràcter i entrega i aquest Osasuna no n’és l’excepció, plantejarà un partit difícil, amb pressió al mig del camp i amb una defensa molt sòlida. Amb un 4-2-3-1 amb dos pivots defensius i dos laterals molt ofensius, intentaran sortir ràpids al contraatac, aprofitant la velocitat per les bandes amb les parelles Monreal-Camuñas i Azpilicueta-Juanfran. Així doncs, l’onze de l’entrenador manxec pot ser el següent: Ricardo, Monreal, Flaño, Josetxo, Azpilicueta, Vadocz, Nekounam, Camuñas, Masoud, Juanfran i Galan.

Guardiola compta amb les baixes segures de Xavi, Abidal i Piqué per un partit on es podria veure alguna rotació, sobretot en punta i en el mig del camp. Nova oportunitat per veure si Zlatan reviu i a base de gols s’oblida de la mala ratxa de cara a porteria que ha exhibit a les últimes setmanes. Guardiola podria donar descans a alguns homes importants com Sergio i Messi donant entrada a Iniesta i Henry i guardant-se la carta Messi per la segona part si les coses van maldades. Així doncs una alineació probable pot ser la formada per: Valdes, Alves, Puyol, Milito, Maxwell, Touré, Keita, Iniesta, Henry, Pedro i Zlatan.

Esperem que la parròquia blaugrana es prengui amb calma l’actuació de Ibra, l’animi i el cuidi una miqueta ja que se’l necessita i molt. Els xiulets, per molt fort de caràcter que sigui, segur que no l’ajuden, així que toca aplaudir-lo i animar-lo perquè faci un bon partit i comenci a remuntar de cara a un final de temporada que es planteja complicat i a la vegada apassionant.

1 comentari:

  1. Partit lleig i amb poc futbol però solucionat amb solvència i sense problemes.

    2-0 Zlatan i Henry

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.