divendres, 19 de març del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 27

Real Zaragoza vs Barça
(Romareda, 21/03/2010 21h)

Després del bon partit de dimecres i la victòria contra el València, torna la lliga amb un desplaçament, aquest cop a prop i contra un Saragossa que sembla haver millorat en les últimes setmanes. En l’últim partit a domicili es va empatar a Almeria, així que toca esvair els dubtes i centrar-se en la lliga en una setmana on hi haurà tres partits (hi ha jornada inter setmanal) i s’ha de començar a marcar terreny respecte el Madrid.

Amb la destitució de Marcelino i l’arribada de Aurelio Gay i de set cares noves el Saragossa està intentant sortir de les posicions de descens i mica en mica ho està aconseguint, amb un joc no molt brillant però intens. Incorporacions d’homes experimentats com el xilè Suazo, el txec Jarosik, el portuguès Eliseu i l’ex blaugrana Edmilson han aportat un plus de qualitat i sobretot d’experiència a la plantilla aragonesa. L’equip és molt veterà i plantejat per mantenir-se a primera i l’any que ve renovar-se.

Contra el Barça, els de la Romareda, intentaran tenir la pilota i no deixar jugar al Barça amb comoditat. Per fer-ho apostaran probablement per un 4-2-3-1, amb dos pivots defensius, dos extrems i un sol punta ajudat per una mitjapunta més pendent de pressionar la sortida de pilota blaugrana que de crear futbol. S’haurà d’anar amb molt de compte amb el “chupeteSuazo, un autèntic killer que ja ha marcat quatre gols i és un gran rematador en les jugades a pilota aturada, un dels punts febles culer. L’alineació pot ser la següent: Roberto, Ponzio, Jarosik, Contini, Diogo, Edmilson, Gabi, Ander, Eliseu, Lafita o Arizmendi i Suazo.

El Barça compte amb les baixes de Xavi i Abidal i el dubte de Sergio que va rebre un cop el dimecres. Per la seva banda, Keita ja té l’alta i podria reaparèixer. L’altre dubte de Guardiola, seguirà sent la presencia al titular de Zlatan, veure’m si aposta pel suec i dues puntes ràpides o el torna a guardar a la recamara. Per la resta, veure’m si fa alguna rotació de cara al partit de dimecres, com l’entrada de Bojan o Milito. L’alineació de Guardiola pot ser la formada per: Valdes, Alves, Pique, Milito, Maxwell, Touré, Iniesta, Keita, Messi, Henry i Zlatan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.