divendres, 12 de març del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 26

Barça vs Valencia CF
(Camp Nou, 14/03/10 19h)
Partit important pels blaugranes, tant pel rival en si, un València sempre és perillós, com per la situació que viu l’equip. Entre setmana hi ha un partit decisiu per les aspiracions culers a europa i l’equip ve de perdre el liderat després de l’empat a Almeria. Diumenge toca demostrar de nou que la plantilla és forta, que està per sobre de les circumstàncies i que aspira a la lliga i agafa moral per afrontar la Champions.

El València arriba al Camp Nou després de l’empat d’ahir a la Europa League contra el Werder Bremen i amb el seriós dubte del seu golejador: David Villa. El “guaje” es va fer mal a l’ombro i serà dubte fins l’últim moment. A part també compte amb algunes baixes per lesió (Vicente, Mathieu i els dubtes d’Albelda i Bruno) i per sanció (David Navarro). Apart de la incertesa de Villa, caldrà veure per quin esquema opta Unai Emery, el 4-2-3-1 habitual, o una formació més conservadora, potenciant més el mig del camp i dificultant així la circulació blaugrana. L’equip che pot formar amb la següent alineació: Cesar, Miguel, Dealbert, Marchena, Alexis, Banega, Baraja, Silva, Mata, Joaquin i Villa o Dominguez.

Al final les apel•lacions blaugranes davant dels comitès no han servit de massa i Zlatan i Guardiola hauran de complir un partit de sanció per les expulsions del Juegos del Mediterraneo. L’absència del tècnic no pot ser excusa per un Barça que juga a casa i que ha de demostrar la seva fortalesa davant d’un rival que sempre planta cara, però que al Camp Nou acostuma a sortir-ne malparat.

A part de Zlatan, el Barça segueix comptant amb les baixes de Keita i Abidal, tot i que el malià ja torna a entrenar amb el grup i Abi també està pròxim a tornar. La incògnita més gran amb la que compten els tècnics blaugranes és com suplir l’absència del davanter suec i si reserven a algun jugador pel transcendental partit de dimecres. Bojan i Pedro tenen força opcions d’entrar, així com Iniesta per la banda i Sergio i Touré al mig del camp. No es descarta la opció un cop més de posar a Messi pel mig, ja sigui ajudant a la construcció o de referència ofensiva. L’alineació blaugrana podria ser la formada per: Valdes, Alves, Piqué, Milito o Puyol, Maxwell, Sergio, Iniesta, Xavi, Pedro, Bojan i Messi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.