dimecres, 17 de març del 2010

LA PRÈVIA: Champions - 1/8 de final tornada

Barça vs Stuttgart VfB
(Camp Nou, 17/03/2010 20.45h)
Vist el que ha anat passant en els partits previs dels vuitens de Champions, el Barça farà bé d’anar molt amb compte aquesta nit i no subestimar lo més mínim a l’equip de Christian Gross. Els alemanys vindran a menjar-se al rival en un partit històric per ells, els de Pep han de sortir endollats des del minut 1 per no deixar el més mínim forat a l’esperança germànica. S’ha de prendre nota de les sorpreses del Bernabeu, Pizjuan i Stamford Bridge on els equips de casa no han sabut resoldre les eliminatòries.

L’1 a 1 de Stuttgart no és un mal resultat, però s’ha d’anar molt en compte de no encaixar gols i si pots ser, marcar el més aviat millor. Al partit d’anada els blaugranes els hi va costar molt fer el seu joc i van perdre moltes pilotes al mig del camp, una cosa que està succeint bastant habitualment en els últims partits i que haurà de corregir l’equip de Guardiola si vol tenir un partit plàcid i sense sobresalts.

Els alemanys vénen amb poques baixes i presumiblement alinearan el mateix equip que en l’anada. L’última jornada Gross ha reservat alguns homes, com l’ex blaugrana Hleb, que aquesta nit tindrà una nova oportunitat de demostrar la seva categoria a la que és encara la seva casa. L’esquema serà e mateix 4-4-2 de fa tres setmanes, amb Khedira i Trasch al mig del camp, Hleb i Gebhart per les bandes i en punta Cacau lliure i Pogrevnyak fixant els centrals. La clau serà el seu desplegament físic i la seva pressió sobre les peces claus del Barça, veure’m si aconsegueixen frenar el joc blaugrana. L’alineació pot ser la formada per: Lehman, Celozzi, Tasci, Delpierre, Molinaro, Trasch, Khedira, Hleb, Gebhart, Pogrevnyak i Cacau.

Pep compta amb els mateixos dubtes dels últims dies, Abidal que encara està de baixa, Keita que encara just avui ha rebut l’alta i ha entrat a la convocatòria, al igual que Puyol que està amb molèsties però com sempre forçarà per jugar. També compta amb la baixa d'última hora de Xavi, amb una lesió muscular que el tindrà apartat de l'equip uns quinze dies, males notícies pels blaugranes, ja que el de Terrassa és una peça clau en l'engranatge blaugrana.
Zlatan torna després del partit de sanció de diumenge i Henry pot tornar a entrar de titular després d’uns quants partits de no fer-ho. La segona part de titi contra el València va ser esperançadora, així que és probable que rebi una nova oportunitat de demostrar si serà una peça clau de l’equip de cara al final de temporada o ha estat un miratge de nou. L’equip pot formar amb el següent onze: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Sergio, Touré o Keita, Iniesta, Henry, Zlatan i Messi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.