divendres, 26 de febrer del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 24

Barça vs Malaga CF
(Camp Nou, 28/02/10 22h)

Nou partit a l’estadi per demostrar que l’equip no està en crisi i que els últims partits són una mera casualitat. Oportunitat d’or pels homes de Guardiola per fer un pas endavant i ensenyar a la culerada i a la resta del món que segueixen sent l’equip a batre i que juguen el millor futbol d’Europa. Amb la tornada d’una altra peça clau, el Barça ja podrà comptar amb un onze de garanties i podrà començar a recuperar la xispa perduda en els últims enfrontaments. Apart els culers hauran d’afrontar la pressió afegida de veure’s probablement i momentàniament amb el liderat perdut en mans d’un Madrid que visita Tenerife, en el qual no s’han dipositat massa esperances de resistència.

El Màlaga es presenta al Camp Nou amb una gran ratxa, després de perdre set dels primers deu partits, els andalusos encadenen una ratxa de resultats impressionant i actualment es troben a la zona tranquil•la a tiro de pedra d’Europa i amb els millors números a la segona volta (tres victòries i un empat). Els de López Muñiz vénen amb unes quantes baixes, algunes importants com la del capità Jesus Gámez, Benachour i l’equatorià Caicedo. Entren a la convocatòria gent com Xavi Torres (cedit pels blaugranes), Forestieri i Valdo.
Els andalusos presentaran un 4-2-3-1, que a la pràctica serà més un 4-5-1 amb dues línies molt clares i juntes deixant al nigerià Obinna sol en punta. El perill estarà en l’arribada de segona línea de gent com Baha, Duda o Fernando. Així doncs els malaguenys poden presnetar el següent onze: Munúa, Torres, Wellington, Stepanov, Gaspar, Toribio, Fernando, Duda, Baha, Javi Lopez i Obinna.

Per part del Barça, amb la més que probable tornada al titular de Dani Alves, l’equip començarà a tornar a la normalitat, amb Puyol a l’eix, Iniesta i Xavi al mig del camp i a l’esquerre un extrem més pur com Pedro o el francès Henry. Veure’m si Guardiola dóna l’enèsima oportunitat a titi o per contra aposta per la joventut i l’atreviment del canari, que fa dies que no juga i es mereix una nova oportunitat. Al pivot defensiu veure’m si l’ocupa Sergio o Touré, ambdós bastant fluixos contra l’Stuttgart. L’equip que pot presentar d’inici Pep Guardiola seria el format per: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Sergio, Xavi, Iniesta, Messi, Zlatan i Pedro.

4 comentaris:

  1. Partit trabat i dificil d'encarrilar, però al final acabarà sortint. 3 a 1, amb gols de Messi, Piqué i Pedro.

    Gran noticia la renovació d'en Gerard.

    ResponElimina
  2. Ho intentarem...

    Partit fàcil, 4-0, gols de xavi, ibra(2) i Pedro.

    He dit!

    ResponElimina
  3. 3-0, hat-trick de Messi

    J Prats

    ResponElimina
  4. 4-1, 2 messi, 1 Ibra, 1 Xavi.

    A10

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.