dilluns, 8 de febrer del 2010

LA CRÒNICA: Barça 2 - Getafe 1

Partit calent i amb moltes jugades polèmiques que per sort al final es va decantar del cantó blaugrana, o més aviat per sort el Getafe no va aconseguir canviar el signe d’un partit ben encarrilat des del començament però que es va anar complicant mica en mica… Pep Guardiola va presentar d’inici un onze de circumstàncies en la parcel•la defensiva, amb la baixa de Puyol per sanció i d’Alves per lesió a l’escalfament, va tenir que alinear a Maxwell per la dreta i a Milito a l’eix, titular en lliga després de dos anys.

La cosa va començar molt bé amb un gran gol de Messi al minut sis, però amb l’expulsió de Piqué al 25, la cosa es va començar a torçar, Touré es va situar al centre de la defensa i Iniesta va baixar a ajudar al centre del camp, que es va tenir que multiplicar per contrarestar la superioritat madrilenya. Estranyament els de Michel es van fer amb el control del partit i van aconseguir treure-li la pilota al Barça, si bé sovint amb un joc excessivament dur, permès pel col•legiat. La lesió de Touré va propiciar l’entrada de Marquez i també Zlatan va ser substituït per Sergio per guanyar consistència a la medul•lar. En definitiva un partit gris i en el qual el Barça va tenir que suar tinta per mantenir el mig camp i no veure’s superat pel Getafe.

Tot i això, el barça va disposar d’ocasions més clares que el rival, amb arribades de Messi i Keita especialment clares, i no va ser fins al minut 66 que va caure el segon, de Xavi a gran passada de Messi després d’endur-se la defensa. Per acabar un penal amb expulsió per Marquez que va posar el 2 a 1 final al marcador i l’ai al cor de la parròquia culer. Destacar per sobre de tot, el partidas de Leo, va fer el que va voler i en tot moment va portar de corcoll la defansa del geta, un crack que se li dóna bé l'equip madrileny, segueix sent pichichi i fent recitals cada cap de setmana.

La conclusió és que va ser un partit estrany, on el Barça es va quedar amb nou tot i no exhibir un joc violent, i el Getafe molt més expeditiu en les seves accions va veure com mantenien l’equip intacte i tenien opcions de posar en dificultats a l’equip de Pep. Lo més positiu el resultat i la entrega i ganes que hi va posar l’equip, lo negatiu les baixes pel Calderón i la campanya mediàtica del “Villarato” que sembla que comença a passar factura al Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.