dilluns, 15 de febrer del 2010

LA CRÒNICA: Atlético 2 - Barça 1

Partit horrorós dels blaugranes que ja va començar de manera pèssima amb el gol de Forlan i la lesió de Seydou Keita, l’enèsima lesió muscular d’un Barça que està patint massa per confeccionar les alineacions últimament. El partit va ser l’habitual dels últims anys al Calderón, el barça sense saber ni poder fer el seu joc i els matalassers amb un joc molt directe arribant amb claredat a les immediacions de Victor Valdes. Total, partit perdut, però lo que és pitjor és que el Barça en cap moment va merèixer un resultat diferent, no tan per mèrits de l’atlètico que va jugar millor, com demèrits d’un Barça inoperant, imprecís i desconcentrat.

Primer derrota de l’any en lliga, en un camp on ja és habitual que l’equip faci figa, però no per habitual deixa de ser sorprenent la manera amb que els homes de Pep Guardiola van perdre el control del match. Tota la setmana repetint les baixes en defensa i va ser més el mig del camp el que va fer figa, un Sergio desastrós i un Xavi i Iniesta desconeguts no van saber en cap moment fer-se amb el control del joc i van perdre un nombre de pilotes exagerat per jugadors de la seva qualitat. Aquesta feblesa al mig va propiciar opcions clares d’atac rival i poques pilotes pels de dalt que no van tenir massa ocasions clares, sobretot a la segona on es va generar ben poc joc d’atac.

Les conclusions del partit són poques i totes negatives, ara bé, no cal treure les coses de lloc, l’equip no va jugar bé i va perdre llastimosament, però es tracta de recuperar-se i aprendre dels errors comesos. Ara toca pensar en el Racing i després en l’Stuttgart i anar recuperant el to. Les úniques notes positives, el nou gol de Zlatan després d’uns quants partits de sequera i l’actuació del jove Marc Bartra a la segona part, on va assegurar la posició de lateral f¡dret i es va incorporar a l’atac amb valentia i encert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.