dimarts, 23 de febrer del 2010

LA PRÈVIA: Champions League - 1/8 de final anada

Stuttgart Vfb vs Barça
(Mercedes-Benz Arena, 23/02/10 20.45)

Per fi torna la Lliga de Campions després de més de dos mesos i comença el dur camí cap a la final del Bernabeu del 22 de Maig. Partit trampa pels blaugranes, això és la Champions i no val a badar, un mal partit i estàs fora. Els de Guardiola hauran de jugar concentrats i no subestimar l’equip que de la mà del suís Christian Gross està començant a treure el cap a la Bundesliga.

L’inici de campanya a les ordres de Marcus Babbel, va ser del tot decebedor, l’equip que l’any anterior havia quedat tercer no funcionava i els nous fitxatges que arribaven amb gran cartell com Hleb, Pogrebnyak, Kuzmanovic no acabaven de quallar. Amb la destitució de Babbel el desembre i el fitxatge de l’ex del Basilea, l’equip recupera mica en mica el to i va escalant posicions a la lliga, actualment ocupa la novena plaça després de la seva contundent victòria de dissabte a Colònia (1 a 5).

L’equip de la ciutat automobilística alemanya (sede de marques com Porsche i Mercedes Benz) acostuma a jugar amb el clàssic 4-4-2, amb dos pivots defensius per apuntalar a darrera i que donen certa llibertat als laterals per pujar la banda. Els interiors no són extrems purs i tendeixen a tirar cap al centre. A la porteria, el controvertit Jens Lehmann, el qual ja faria anys que s’hauria d’haver retirat i que segueix donant “espectacle” pels camps d’Alemanya.
Amb la marxa del capità Hitzlsperger a la Lazio, el mig del camp ha quedat en mans de Khedira i Trasch, joves alemanys de gran recorregut, potència i bon toc. Al seu costat, el talent intermitent de Hleb, la serietat de Gebhart i el talent i arribada de Kuzmanovic o Rudy. A darrera també joventut i qualitat germànica amb Celozzi i Tasci acompanyats pel recent aterrat Molinaro (cedit de la Juve) i pel capità, el francès Delpierre. A davant, tres opcions, l’esmentat Pogrevnyak, el romanès Marica i el tetragolejador del cap de setmana Cacau, que pot caure també a la banda i convertir l’esquema en un 4-2-3-1. Així doncs, l’alineació que pot presentar Gross, és la formada per: Lehmann, Delpierre, Tasci, Celozzi, Molinaro, Khedira, Hleb, Gebhart, Trasch, Cacau i Marica o Pogrevnyak.

El Barça es presenta al Mercedes-Benz Arena amb vint jugadors, ja que els lesionats Alves i Xavi han format part de l’expedició tot i no tenir encara l’alta mèdica. També amb el dubte de Zlatan, sembla que l’equip serà molt similar al que va jugar dissabte contra el Racing, amb les dubtes de Milito per Marquez, Bojan per Zlatan o l’entrada de Pedro a l’extrem esquerre. Així doncs l’onze de Guardiola podria ser el format per: Valdes, Puyol, Piqué, Milito, Maxwell, Touré, Sergio, Iniesta, Henry o Pedro, Zlatan i Messi.

1 comentari:

  1. Partit treballat, però amb resultat positiu però no suficient per quadr tranquils per la tornada.

    1-2 Messi i Pedro

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.