divendres, 5 de febrer del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 21

Barça vs Getafe
(Camp Nou, 06/02/10 20h)

De nou un partit al Camp Nou després de dos desplaçaments consecutius, la visita del Getafe és una bona oportunitat per tornar a brindar un bon espectacle a la parròquia culer i aconseguir de pas alguns objectius individuals com la millora en el rendiment dels centrals reserves com Marquez o Chigrinsky, recuperar l’olfacte golejador de Zlatan i la possibilitat de tornar a veure a Touré Yaya després de la copa d’Africa. De moment, segueixen sent dubtes Alves i Abidal i Puyol es baixa per sanció, així que als laterals és on es plantegen més dubtes.

El Getafe arriba després de jugar a Sevilla les semifinals de la Copa del Rei entre setmana, amb el desgast que això suposa pels seus titulars, a part compten amb la baixa del seu millor jugador: Pedro León (veure Descobrim a... nous talents de la lliga del 10 de desembre 2009). Està per veure si Michel prefereix reservar jugadors de cara a la tornada contra els sevillans o si posa tota la carn a la graella i intenta posar en dificultats als blaugranes. Veure’m quina serà la formula de l’entrenador madrileny, però el que està clar és que a l’igual que van fer l’any passat a l’estadi, el conjunt presidit per Ángel Torres no posarà les coses gens fàcils als de Pep Guardiola.

Michel presentarà el seu esquema habitual amb un 4-2-3-1, amb un sol punta, dos pivots defensius i tres mitja puntes que probablement estaran més ocupats en tapar la creació blaugrana que no pas en crear problemes a la defensa. Amb la baixa de León i el partit entre setmana l’equip és una incògnita, però l’alineació que presenti l’ex interior madridista pot ser la formada per: Codina, Manu, Mario, Cata Díaz, Torres, Boateng, Casquero, Albin, Parejo, Ríos i Soldado.

Pep Guardiola suposo podria reservar al brasiler Alves i no forçar-lo per un partit a casa i que no és de vital importància, però amb la baixa de Puyol no està gaire clar. A l'eix algun no habitual entrarà a acompanyar Piqué. Abidal també es dubte, així que el més probable és l’entrada de Maxwell a l’onze. A dalt, els mateixos dubtes de sempre, donar entrada al golejador Pedro o mantenir els galons d’Henry al titular després de que descanses al Molinón. Al mig, Xavi i Iniesta en principi són intocables i Sergio i Touré es disputaran el lloc al pivot defensiu. L’onze blaugrana pot ser el format per: Valdes, Alves, Piqué, Dima, Maxwell, Touré, Xavi, Iniesta, Henry, Zlatan i Messi.

1 comentari:

  1. Fa temps que us segueixo en silenci. Aquí hi ha molta feina, o molt poca segons com es miri...
    Avui m'estreno amb la porra: 2 a 0, pronostico partit fluix però resolt sense problemes.
    Sort i visca el Barça!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.