divendres, 19 de febrer del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 23

Barça vs Racing
(Camp Nou, 20/02/10 20h)

A priori un partit plàcid pels blaugranes però vistes les baixes en defensa i al mig del camp i venint d’un ambient enrarit després de la derrota del Calderón, mai se sap. El Racing es presenta a Barcelona amb baixes importants, però en general amb una bona ratxa de resultats tot i la recent eliminació copera, plantaran cara però el Barça ha de demostrar a casa la seva superioritat en tots els aspectes del joc.

El Barça segueix líder, a dos punts de l’immediat perseguidor, i tot i els contratemps ha de continuar demostrant que és el millor equip de la competició i que és el primer per mèrits propis. Per fer-ho i per de pas esvair uns quants fantasmes, estaria bé que el dissabte es fes un bon partit, es guanyés i sobretot es convences ja sigui amb joc, amb gols o millor amb ambdues coses. El problema més gran amb el que compta Guardiola és amb la reconstrucció d’un mig del camp que ha quedat molt malmès després de les lesions de Keita i Xavi (sumades a la de Touré). En defensa ja no hi ha tant problema amb la tornada de Marquez i Piqué després de la sanció.

Miguel Ángel Portugal compta amb les sospitoses baixes per sanció de tres peces importants en l’esquema càntabre com són Tchité, Munitis i Colsa fet que provocarà uns quans canvis en l’alineació habitual. Serà també una nova oportunitat per veure una de les perles de la lliga, el jove Canales visita el Camp Nou per demostrar la seva qualitat a la parròquia blaugrana. També serà interesant veure la primera visita del blaugrana Henrique, cedit a les files dels de Santander. Així doncs l’onze que pot presentar el Racing és el format per: Coltorti, Christian, Torrejón, Henrique, Pinillos, Diop, Lacen, Serrano, Canales, Moral i Xisco.

La plaga de lesions segueix condicionant les convocatòries de Guardiola, tot i que mica en mica la infermeria blaugrana es va buidant i es van recuperant efectius. Chigrinskiy i Touré ja es comencen a entrenar amb normalitat i sembla que Alves ja pot estar llest per la visita a Stuttgart. Com ja va sent habitual, alguns jugadors del filial han reforçat els entrenaments de la primera plantilla, en aquest cas han estat; Bartra, Jonathan i Thiago. El dubte pot seguir sent el lateral dret, col•locar l’experiència de Puyol o mantenir el capi a l’eix i fer entrar un home del filial com Bartra per frenar les arribades sempre perilloses d’Oscar Serrano. Així doncs l’onze blaugrana pot ser el format per: Valdes, Puyol, Piqué, Milito, Maxwell, Marquez o Dos Santos, Sergio, Iniesta, Henry, Zlatan i Messi.

1 comentari:

  1. Partit més fàcil del que es pugui pensar ara mateix veient les lesions i tota la pesca...

    4 a 1 (Zlatan, Messi, Iniesta i Piqué)

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.