diumenge, 21 de febrer del 2010

LA CRÒNICA: Barça 4 - Racing 0

Partit pràctic dels blaugrana que tot i no fer un joc molt vistós, si que van crear ocasions i sobretot van marcar amb facilitat i van encarrilar el partit ben aviat. Bones notícies amb la tornada de Touré a l’onze i la nova alineació de gent com Henry i Marquez que necessiten reivindicar-se, cosa que van fer amb un gol de falta directa cadascú. La defensa no va patir davant d’un racing amb moltes baixes i inoperant en atac.

EL Barça, tot i la baixa de Xavi, va portar el tempo del partit en tot moment, amb un mig del camp format per Yaya, Sergio i Iniesta va controlar el joc, va distribuir bé i a sobre el de Fuentealbilla va marcar en el seu partit 300, no ho feia des del golàs de Stamford Bridge. Destacar el partit de Busquets que va complir a la posició d’interior, va entrar molt bé pel carril del vuit i va demostrar que es pot comptar amb ell per jugar més avançat.

Amb els problemes de turmell de Zlatan abans del partit, va entrar el francès Henry després de tres partits de no jugar ni un minut, titi ho va intentar, va lluitar en la recuperació i va tornar a marcar després de força temps. Thierry necessita tenir la confiança tant de la grada, com d’en Pep com d’ell mateix, per recuperar el nivell de l’any passat. També Bojan tornava a l’equip, però el de Linyola no va aprofitar l’oportunitat i va fer un partit bastant gris i amb poca aportació ofensiva.
A la segona debut en lliga de Thiago, el fill de Mazinho, que va aprofitar la oportunitat per marcar tot i que a Guardiola no li va agradar la manera de celebrar-ho. El brasiler té una enorme qualitat però a vegades li perd el cap, cosa que està intentant controlar el de Santpedor, si ho aconsegueix tenim migcampista per estona.

El Racing va demostrar ben poca cosa, els de Portugal van venir al Camp Nou derrotats i en cap moment van plantar cara al líder. Amb dues línies de quatre molt marcades i només el jove Canales i Xisco en punta no van apropar-se a la porteria d’un Victor Valdes que va passar inadvertit. Total, un partit plàcid que serveix d’escalfament per preparar l’enfrontament de dimarts a la Champions, a Stuttgart serà una altra història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.