dijous, 15 d’octubre del 2009

MERCATO BLAUGRANA: Robinho

Des de l'estiu que es porta especulant en la possibilitat que l'ex-madridista Robinho desembarqui al Barça en el mercat d'hivern. Ara aquesta possibilitat s'apunta amb més força amb la pressió del jugador per marxar i les escasses oportunitats que té de jugar al Stadium of light. Es parla d'una cesió amb opció de compra a l'estiu que ve o comprar-lo directament, fins i tot es diu que Henry podria entrar en la operació. Sembla que un dels objectius de Rossell de cara a la pròxima temporada (i les eleccions) pot ser que vingui abans de mans de txiki i la seva gent.

Sembla que el brasiler és molt apreciat per Guardiola, per tant haurem de confiar amb el de Santpedor, però clar tots recordem el passat merengue i la ràbia que ens feia quan jugava de blanc. En el seu dia comparat amb Messi per vendre diaris més que amb fets contrastats, no deixa de ser un jugador amb un gran regat i bones qualitats tècniques que, com Cristiano Ronaldo, sovint abusa més de fer-ho bonic que no efectiu. Veure'm si aquest perfil encaixa en l'esquema blaugrana en el cas que el fitxatge arribi a bon port, el que està clar és que alguns ens haurem de menjar un jugador que mai ens ha acabat de fer el pes.
Destacar que en Pep també haurà d'utilitzar les seves dots psicològiques amb el menut brasiler ja que precisament no sembla un dels jugadors més centrats de la lliga i com Ronaldinho és molt amant de tocar el tambó i sortir de festa més que entrenar a tope i donar-ho tot com el seu compatriota Dani Alves.
Veure'm al final que acaba passat i si Robinho finalment passa a la plantilla culer de regal de nadal o a l'estiu convuls amb les eleccions i demés, sigui com sigui hi haurà debat amb aquest jugador, però com sempre esperem que sigui bo pel Barça i alguns si cal ens haguem de tragar les bicicletes de Robson de Souza vestit de blaugrana.
Vosaltres que opineu, seria un bon fitxatge pel Barça?

2 comentaris:

  1. Puffff robinho... mare meva, jo la veritat és que no ho tinc gens clar... Entenc que un jugador de banda esquerre habilidos i ràpid és necessari però jo hi adaptaria més un perfil Van Persie, Arshavin o Luis Suarez abans que fitxar al brasiler...

    ResponElimina
  2. Millor que Henry qualsevol, per mi és el típic jugador que arriba al Barça i explota.
    I la ràbia del Madrid quan marqui al Bernabeu serà increible.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.