divendres, 2 d’octubre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 6

Barça vs UD Almeria
(Camp Nou - 3/10/09 20h)

Nou partit assequible al Camp Nou on s’espera que les estrelles blaugrana s’imposin als andalusos sense massa problemes. Ara bé, els de Guardiola farien bé de no confinar-se massa, ja que els d’Almeria vindran a plantar l’autobús a l’estadi i intentar treure’n un empat o un resultat positiu. Serà més un partit com el de Màlaga que no pas l’últim contra el Dinamo, on els ucraïnesos van intentar jugar la pilota i no renunciar a l’atac. Hugo Sánchez creu que pot treure un bon resultat i a la mà dels de blaugranes estarà deixar clar dins del camp la diferència de potencial dels dos equips.

L’Almeria arriba sense massa baixes, Goitom encara no pot jugar tot i que ja comença a entrenar i el nou fitxatge M’bami seria precipitat que debutés, ja que només ha entrenat una vegada amb els seus nous companys. Hugo Sanchez plantejarà el partit amb un 4-5-1 que al atacar es pot convertir sovint en un 4-2-3-1, ja que les tres mitja puntes són molt ràpides encara que es passin la major part del partit col·laborant al mig del camp. Especial atenció la rapidesa de Crusat, la verticalitat de l’enratxat Piatti i la força del nou, Kalu Uche. L’equip inicial podria ser de la següent manera: Alves, Macedo, Acasiete, Chico, Guillherme, Soriano, Bernardello, Ortiz, Piatti, Crusat i Uche.

El Barça es presenta sense massa novetats, Henry i Bojan segueixen tocats encara que han començat a entrenar amb el grup, el català fins i tot podria entrar en la convocatòria tot i no tenir l’alta encara. Chygrynskiy segueix fora i Marquez i Iniesta ja estan a disposició del tècnic i entrenant a ple rendiment. Donat que ara hi ha aturada de seleccions no crec que guardiola es reservi massa jugadors fent rotacions així que l’esquema podria ser el format per: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Touré, Keita, Xavi, Messi, Iniesta o Pedro i Ibrahimovic.

1 comentari:

  1. Victòria més treballada de lo esperat, 2-1 amb gols de Ibra i Keita. Suarem la cansalada però seguirem líders.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.