dimarts, 20 d’octubre del 2009

LA PRÈVIA: Champions jornada 3

Barça vs Rubin Kazan
(Camp Nou, 20/10/2009 20.45h)

Partit a priori assequible pels blaugranes però important de cara a demostrar que no s'està inmers en una baixada del nivell del joc i que els partits contra Almeria i València són fruit de la casualitat. Els de Kazan són un rival fort a casa però no s'espera que donguin molts problemes a l'estadi, tot i que els de Pep farien bé de no confiar-se i agafar-se el partit molt en serio i intentar resoldre per la via ràpida. El Kazan és el cuer del grup amb el punt esgarrepat a casa contra l'inter i espera treure un bon resultat de Can Barça.

Els rusos conten amb alguns jugadors de qualitat com el defensa central espanyol Cesar Navas, el turc Gokdeniz Karadeniz, el sud-africà Sibaya i els internacionals rusos Bukharov i el capità Semak. La gran estrella però, és l'argentí ex de River i Zenit el "chori" Dominguez, un davanter ràpid, fort i habilidós que ha marcat en els dos primers partits del grup. Faran bé els defenses del Barça de tapar a Dominguez que avui pot estar sol en punta davant la baixa de Bukharov. L'alineació que pot plantejar Gurban Berdiyew podria ser la següent: Ryzhikov, Kaleshin, Sharonov, Navas, Ansaldi, Karadeniz, Semak, Novoa, Rianzatzev, Kasaev i Dominguez.

Pep Guardiola té varies incògnites pel partit d'aquest vespre, ja que Zlatan segueix tocat, Messi segueix acaparant portades després de les critiques argentines i altres jugadors podrien ser reservats per possibles molèsties. També seria un bon partit per jugadors que tornen de lesions com ara Marquez i Bojan. Així doncs l'onze del barça podria ser el format per: Valdes, Alves, Marquez, Piqué, Maxwell, Sergio, Xavi, Keita, Pedro o Messi, Bojan i Iniesta.

Serà un partit fàcil o per contra el Barça seguirà amb el joc poc fluit i amb falta de polvora com els últims dos partits?

2 comentaris:

  1. No crec que sigui un gran partit, en la línia dels últims enfrontaments, però tot i així no es patirà per la victòria en cap moment. Pronostico un 3-0.


    J Prats

    ResponElimina
  2. Si segueix plovent i si es tanquen una mica com sembla serà un partit lletjot de collons, 2-0 però travat... un de penalti justet...

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.