dilluns, 19 d’octubre del 2009

LA CRÒNICA: València 0 - Braça 0

Partit molt complicat pels blaugrana, on el 0-0 va ser de lo més positiu de l'equip en la nit de dissabte. Un valència ben organitzat, sense un nou clar i amb un joc de pressió a dalt i molt vertical va posar les coses molt dificls als de Guardiola, sobretot a la primera part. A la segona amb la baixada física lògica dels locals el Barça es va fer l'amo de la pilota i va tenir ocasions per marcar. Un apart per cada equip i resultat just pel que es va veure sobre el terreny de joc.

El Barça es va presentar amb un onze sense referència a dalt on Pedro ocupava el lloc del suec Ibrahimovic i Messi i Iniesta completaven un trdident petit i mòbil però sense un nou clar on llençar pilotes des de darrera quan la circulació es complica. Els "che" amb Silva, Pablo i Mata van complicar molt la vida dels centrals a l'hora de treure la bola i ni Xavi, ni Keita ni Touré van saber crear futbol davant de la pressió valencianista. La primera part va acabar amb domini local i amb un parell d'ocasions clares que si no es van materialitzar va ser per la bona actuació de Victor Valdes, el millor de l'equip.
La segona part ja més de color blaugrana, amb Xavi més alliberat i Messi un pèl més actiu, tot i que no va tenir el dia. Els canvis van afavorir aquest contrrol, amb un Sergio molt seriós, sempre jugant un o dos tocs i un Bojan que tornava després de la lesió. Van haver-hi algunes ocasions clares, sobretot una d'un desafortunat Pedro i una claríssima de Silva que salva Victor in-extremis.

En definitiva, un bon resultat en un partit que s'hagués pogut perdre perfectamnet on el Barça surt líder i amb la sensació d'haver-ho passat malament, però tot i així no haver encaixat cap gol. Gran Victor, fluixet Pedro i Messi encara amb el xip d'Argentina...