dilluns, 26 d’octubre del 2009

LA CRÒNICA: Barça 6 - Real Saragossa 1

Partit impecable dels blaugrana tornant al bon joc de circulació, a la paciencia en la construcció i a la mobilitat en punta. Tothom enxufadíssim, esforçant-se en la recuperació i oferint-se en el pase, partit completíssim des de tots els punts de vista. ELs de Marcelino van plantejar un partit complicat amb dues linies molt justes i la defensa avançada, lluny de complicar-li la vida als blaugranes simplement va retrassar l'arribada del primer gol. Els primers minuts culers van ser de possessió constant i buscant els forats en un joc estàtic sense fisures i amb gran mobilitat per part de tothom.
Gran Zlatan en punta, oferint-se continuament a bandes i pivotant a l'eix per assitir a la segona linea, creant així ocasions molt clares per Messi i companyia. L'important absència d'Alves va ser ben coberta pel capità i va donar-li ales a un Maxwell profund, sense complexes i atent a darrera, el millor partit, des de que és blaugrana, del brasiler. Bon partit de Xavi, Iniesta i Messi que tot i fallar de cara a porta va crear molt de perill i finalment es va veure recompensat amb el premi del gol.
Menció a part per Keita, partidàs del malià, però no tant pel hat-trick com per la gran actuació que culmina la gran feina feta en aquest inici de temporada. Peça clau al mig del camp, ahir intercanviant posicions amb iniesta quan convenia, Seydou va fer unpartidàs de principi a fi. Donant joc, recuperant pilotes i arribant a porteria amb claredat i criteri. Va fer tres gols i en va donar un altre però tot el partit va estar donant una classe magistral de despessa física, verticalitat i joc d'equip... chapeau!!!
En definitiva, un gran partit dels de Pep Guardiola que esfuma els fantasmes del "final de cicle" que arribaven des de la capital i esvaeixen amb un cop d'autoritat els dubtes generats en les últimes setmanes. Tampoc cal ara dormir-se per haver fet un bon partit, toca seguir treballant i mica en mica anar treient punts al Madrid i demostrar d'una vegada per totes a tothom, qui és el millor equip de la lliga.

3 comentaris:

  1. Que segueixin des de madrid posant pressió d'aquesta manera, l'any passat amb el cagometro, plaff sis gols al bernabeu, aquest any que el fin de ciclo, plaff sis a casa contra el saragossa, que segueixin, i els fotem de sis en sis!!

    quan l'ibra estigui al cent per cent pot ser un festival!!!!!!

    ResponElimina
  2. A la porra vaig encertar l'empat del Madrid i el resultat i golejadors del minut trenta, però quedava molta teca encara...

    Estic d'acord amb lo de l'zlatan, ahir per primera vegada s'el va veure amb sintonia de moviments i entesa amb els companys, quan sigui total serà imparable. Jo no estava convençut del fitxatge, però ara mateix soc incondicional, s'ho està guanyant al camp.

    Keite que gran!!!!

    ResponElimina
  3. Sort que Alves està lesionat, sort que s`ha acabat un cicle i sort que Messi està en baixa forma... mare meva!

    Salutacions i felicitats pel blog.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.