dijous, 29 d’octubre del 2009

LA CRÒNICA: Cultural 0 - Barça 2

Els de Pep van fer la feina i van solventar l'eliminatòria de copa per la via ràpida, guanyant a domicili amb claredat en el marcador i demostrant la importancia que li donen a aquesta competició. Amb un equip plagat de reserves, retorns de lesions i un parell del filial, el Barça va presentar un partit potser no molt brillant però molt seriós i sobretot amb molta concentració, que és el que feia falta per no deixar-se sorprendre a Lleó.

De nou Pedro va ser el definidor i amb dos gols més ja ha marcat en les cinc competicions disputades, ara només li queda el Mundialet per assolir un registre històric. El canari segueix en ratxa de cara a porta, tot i que encara fluixeixa en l'1 contra 1 i en les incursions per la banda. Bona actuació de Jeffren al lateral dret primer una mica perdut i d'extrem esquerre després, polivalència i velocitat del veneçolà de la cantera. Bon partit també en el debut de Gai Assulin amb la samarreta blaugrana en partit oficial, ho va intentar per la banda, un pél precipitadament i fins i tot va tenir alguna ocasió de gol. També van debutar els Jonathans, Soriano i Dos Santos, en la segona part.

Pel demés partit de poca història, un bon Pinto darrera segur amb els peus, una defensa que va agafant el ritme amb Marquez i Txigrinskiy i un mig del camp sòlid i treballador més imprecis de lo habitual amb Keita, Touré i Sergio. L'única nota discordant potser, l'actuació de Bojan, al que li falta un punt de xispa i lucidesa en els metres finals, farà bé Pep de cuidar una mica al noi de Linyola, ja que s'el veu una mica baix d'ànims.

Partit regular però amb un gran resultat que si no hi ha sorpreses desagradables, deixa l'eliminatòria vista per sentència. D'aqui dos setmanes premi pels lleonesos en la seva visita al coliseu blaugrana i a pensar en el pròxim rival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.