dimecres, 21 d’octubre del 2009

LA CRÒNICA: Barça 1 - Rubin Kazan 2

Increible però cert, el Barça va perdre a casa contra un equip que la majoria no saben ni d'on és i que amb un futbol fàcil i efectiu va endur-se tres punts importantíssims del santuari culer. Els de Pep, amb un equip de gala, no van acabar de controlar el partit del tot i la transició, tot i no ser dolenta, no era lo ràpid que s'hagués pogut esperar, ni lo precisa, ja que es van cometre inombrables errades en la passada. La tornada de Marquez a l'eix al costat de Piqué van convertir la reraguardia blaugrana en bona per la sortida de pilota però en extremadament lenta davant de la capacitat i velocitat de contraatac dels rusos. EL mexicà encara està lluny del seu millor nivell.

Finalment l'equip de l'home del rosari es va endur el partit amb dos gols en els únics tres xuts a porteria i el Barça es va quedar amb un pam de nas amb els seus 13 xuts a porta, dos pals i ocasions força clares. Està clar que al Barça últimament li costa materialitzar les ocasions, però ara més que obsesionar-se amb això, toca aixecar-se i guanyar al Saragossa diumenge, per començar.
A nivell individual es va poder veure un bon Zlatan, va fer el gol, un pal i algunes grans ocasions i moviments perillosos que van portar de corcoll a la defensa rusa. La posició de Messi per darrera seu sovint fa que ocupin els mateixos espais i fa l'atac menys fluit, hauràn de millorar l'entesa a nivell posicional. El pulga no va fer el partit que s'esperava, tot i que ho va intentar, al igual que Pedro que li segueix faltant un punt d'encert en el dribling per la banda. Xavi i Iniesta correctes i Touré i la defensa força imprecisos en les passades i passiu en les jugades dels gols.

En resum, partit fluixet dels blaugranes que en condicions normals haguessin guanyat igualment però que ahir la sort va estar d'esquena i el resultat va ser el menys esperat. Cal dir que no és un resultat injust, ja que els de Kasan van fer el seu partit i ho van executar a la perfecció. Ara toca mirar endavant que encara queden tres partits i el Barça encara és lider de grup, ara bé, no val a badar.

1 comentari:

  1. La veritat es que va ser una mescla de que no estan fins (els hi falta aquell mig segon de frescura que fa els rivals ni la vegin venir) i de mala sort (segurament per que no estan fins), van tirar al pal dos cops, el porter en va treure varies, etc...
    a més ells van trobarse amb un golàs al minut dos (golàs si, però ve d'un rebot i de casualitat) i un contratac, que també ve de cagadeta del barça, i no van fer res més que defensar...
    Jo crec que a diferencia de l'any passat que al principi de temporada anaven com a motos, aquest any el màxim físic arribarà al novembre (on normalment fallen), jo crec que es bàsicament un problema de frescura, van lluitar i ho van intentar moooolt!! en aquest sentit cap pero. (bueno si el marquez dels collons!!), a part estan intentant jugar una mica diferent de l'any passat (que els equips ja saben que han de tapar el mig camp) i han d'assimilar les variacions en el sistema. Jo crec que ara mateix juguen millor amb el keita que amb el touré, i a toro passat jo hagués posat l'iniesta de pedrito i el keita al migcamp (pero ara es fàcil dir-ho), no va ser un problema d'alineació (a part de l'esmentat marquez).
    Jo la veritat es que no estic molt preocupat, tal i com esta el grup passarem segur. em preocupa mes lu del alves que la classificació.

    by Ferencvaros

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.