dimecres, 28 d’octubre del 2009

LA PRÈVIA: Copa del Rei - 1/16 de final anada

C. Leonesa vs Barça
(Reino de León, 28/10/09 22h)

Partit trampa i més vista la “debacle” blanca a Alcorcón… Guardiola ha reservat uns quants dels titulars per enfrontar-se a la Cultural, la qual apel·larà a la casta i a la motivació extra per intentar sorprendre als blaugranes. Jugadors com Pinto, Bojan, Pedro, Marquez, Txigrinskiy i companyia tindran una oportunitat d’or per demostrar que estan capacitats per entrar en l’onze inicial del barça en partits importants, encara que aquests partits contra equips de categories inferiors poden ser una arma de doble full, on l’estat mental de jugadors de primer nivell és clau per fer un bon partit. Esperem que les importants baixes blaugranes no es notin i Touré, Sergio i Keita siguin capaços d’organitzar un mig del camp inèdit i l’eliminatòria quedi de cara per rematar-la a casa en dues setmanes.

El lleonesos són equip de segona B i davant de la oportunitat que els hi brinda la Copa del Rei sortiran segur a menjar-se la gespa. Entrenats per l’experimentat Josu Uribe (ex de Getafe, Elche i Alavés) i amb la referència de Jito en punta, pot formar amb un equip com el següent: Saizar, Cerveró, Salva, Tejedor, Gorka García, Pereira, Chema Mato, Yahvé, Chema, Ferrán i Jito

Lo d’ahir a Alcorcón ha de servir de toc d’atenció per no cometre els mateixos errors que els blancs, els quals es presentaven amb un equip molt competitiu i que van fer el ridícul per no estar ficats en el partit. Els blancs van de mal en pitjor i el Barça lluny de riures de les desgràcies del contrari hauria d’utilitzar-ho per no anar-hi al darrera amb les mateixes faltes de concentració i prepotència davant d’un partit a priori “xupat”. Esperem que com sempre les arts d’en Pep facin sortir l’equip concentrat des del inici i el d’aquesta nit sigui un partit de tràmit més que una “pesadilla” manxega de les que fan època.

El Barça amb el canvi de porter assegurat, la incògnita del lateral dret i la possible entrada d’algun jugador del filial com Jonathan, podria presentar una alineació del tipus: Pinto, Abidal, Txigrisnkiy, Marquez, Maxwell, Sergio, Keita, Touré, Jeffren, Bojan i Pedro.

Veure’m si l’equip dóna el callo a lleó o fa el ridícul com fèiem fa uns anys a la primera de canvi, tu que opines, com ho veus?

1 comentari:

  1. Ostres el Madrid... si que van forts... això si que no m'ho esperava i més veient l'alineació (Arbeloa, Albiol, Guti, Raul, Benzema, Granero, Van der Vaart,...). Esperem que el barça aprengui i faci els deures, que ídículs d'aquests no en els podem permetre...

    La meva porra 1-1 (Bojan) i a rematar a casa.

    Terremoto en Alcorcon!!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.