divendres, 30 d’octubre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 9

Osasuna vs Barça
(Reino de Navarra, 31/10/09 20h)

Els homes de Pep viatgen a Pamplona amb un únic objectiu, endur-se els tres punts del Reino de Navarra i consolidar així el seu liderat. L’Osasuna per la seva part està fent un gran inici de campanya i intentarà per tots els mitjans complicar-li la vida al Barça, els equips de Camacho i Pamplona sempre han sigut uns rivals feixucs pels blaugranes. Serà un partit bastant físic i disputat on el Barça haurà d’intentar superar la presencia física del contrari amb criteri i circulació ràpida de pilota.

Duel de nous clàssics entre Zlatan i el “riflePandiani, els quals han començat el curs marcant gols i sent la referència ofensiva del seu equip. La opció de pilotes directes a dalt pot convertit el partit en un joc més primitiu i amb menys mig del camp de lo habitual. Tant Camacho com Guardiola van poder reservar la majoria dels seus titulars en els partits de copa de entre setmana, per estar així preparats pel “match” de dissabte.

Amb la tornada a la convocatòria de jugadors importants com Roversio, Masoud o Aranda els de Camacho només tenen les baixes de Delporte i Esparza. Podrà comptar, per tant amb la majoria dels seus efectius i composar un equip de garanties per enfrontar-se al líder. L’equip serà un clàssic 4-4-2 amb dues línies ben juntes, amb bandes ràpides buscant el cap dels dos davanters tipus “tanque”. L’equip podria ser el format per: Ricardo, Monreal, Josetxo, Flaño, Azpilicueta, Nekounam, Camuñas, Puñal, Juanfran, Aranda i Pandiani.

El Barça amb l’alta d’Henry i la ja tornada total de Chigrinskiy, Marquez i Bojan disposa de la majoria dels seus efectius, a part de les conegudes absències d’Alves i Milito. Després del merescut descans de peces claus com Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi i Zlatan la columna vertebral torna a l’equip inicial per afrontar la batalla de Pamplona. L’onze blaugrana pot ser el format per: Valdes, Puyol, Piqué, Dima, Abidal, Touré, Keita, Xavi, Iniesta, Messi i Zlatan.

No serà un partit fàcil, però tu que penses, ho treuràn sense problemes o costarà treure un bon resultat del Reino de Navarra?

1 comentari:

  1. Victòria treballada que no es resoldrà fins a les acaballes del partit, pot haver-hi polèmica. 2-3 amb gols de Zlatan, Messi i Xavi.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.