divendres, 16 d’octubre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 7

Desplaçament complicat pels blaugranes després del temut "virus fifa", el qual ha portat amb ell les molèsties d'homes importants com Zlatan i Xavi, la fatiga de gent com Iniesta i Messi i lesions com la del francès Henry. Els resultats de l'onze de Pep no han estat mai positius després d'una tornada de seleccions, aquest any si però, amb l'important victòria a Getafe, per tant el de Mestalla es presenta com un partit vital de cara a demostrar les opcions reals del Barça a estar per sobre del Madrid i de la resta de rivals aquest any.

El València compta amb les baixes ja definitives de Joaquin i el "destraler" Marchena i amb la important dubte del "guaje" Villa, el qual forçarà per jugar però ja veure'm en quin estat està. Els de Emery porten un inici de campanya irregular, però han demostrat que quan estan enxufats són compicats d'aturar i més davant de la seva afició. A Mestalla el Barça mai ha estat ben rebut i menys amb aquests videos amb entrades sobre jugadors del Barça que l'unic que fan és encendre els ànims i accentuar l'odi contra tot lo que sóna a català... veure'm si l'infern che pot fer algu contra els homes de Guardiola. L'onze valencianista podria ser el format per: Cesar, Mathieu, Dealbert, Navarro, Bruno, Albelda, Banega, Mata, Silva, Pablo i Villa.

Els blaugranes amb la baixa confirmada de titi i les dubtes de zlatan i alguna rotació com la de Messi o Iniesta podria presentar un onze com el format per: Valdes, Alves, Puyol, Pique, Abidal, Touré, Keita, Xavi, Iniesta, Zlatan i Messi.

El partit es presenta dur i amb un ambient hostil, però és en aquests camps que el Barça ha de demostrar la seva categoria. Que penseu, quin serà el resultat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.