divendres, 23 d’octubre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 8

Barça vs Real Saragossa
(Camp Nou, 25/10/09 21h)
En altres circumstàncies el partit de diumenge seria considerat com quasi de tràmit per l’apisonadora blaugrana, però en l’actual situació de dubtes i incògnites que genera l’equip serà un partit més que interessant. Els de Marcelino es presenten a Can Barça amb el ànims pujats i amb la fe de poder treure un bon resultat de la convulsa situació que viuen els blaugranes, però a Guardiola li toca fer un cop d’efecte i tornar la calma a la incrèdula afició culer. Evidentment la situació del Barça no es per dramatitzar ni molt menys, però faria bé l’equip de convèncer amb joc i guanyar el partit i intentar d’aquesta manera esvair uns quants fantasmes, possiblement infundats, però que estan enrarint l’ambient i alimentant la fam del temut “entorno” blaugrana.

El Saragossa ja ha dit que no vindrà a tancar-se descaradament ni a fer marcatges individuals estrictes com va fer l’Almeria, però això no vol dir que no presenti un partit eminentment defensiu i volcant-se en el contraatac amb velocitat. Té un equip bastant preparat per jugar així, amb puntes ràpides com Ewerthon i Arizmendi i gent de toc i bona passada al mig del camp com Lafita, Gabi i Jorge Lopez. Amb la baixa al mig del camp de l’argentí Ponzio i amb la més que probable alineació de només un punta afavorint el joc per banda, l’alineació de Marcelino pot ser la següent: Carrizo, Paredes, Ayala, Pavón, Pulido, Gabi, Abel Aguilar, Lafita, Pennant, Jorge Lopez i Arizmendi.

Per part del Barça, Pep Guardiola té la baixa de Alves com a gran incògnita i la incertesa de fer jugar tots els titulars o fer alguna rotació. L’entrada de Maxwell, Bojan, Keita, Sergio i Puyol en el titular podrien ser les novetats de l’esquema blaugrana respecte el partit contra els rusos. Així doncs l’equip podria formar amb la següent alineació: Valdes, Puyol, Piqué, Marquez, Maxwell, Sergio, Keita, Xavi, Iniesta, Bojan o Messi i Zlatan.

És un partit vital de cara a asserenar els ànims, tu quin creus que serà el resultat?

6 comentaris:

  1. Veig l'equip enchufat i aprofitant l'empat del Madrid de dissabte. 2-0 Zlatan i Keita.

    Partit seriós, no molt brillant però efectiu.

    ResponElimina
  2. 3-1 (Messi (2) Zlatan)
    Només comentar que el partit és diumenge i no dissabte.

    ResponElimina
  3. Tens raó, error tipogràfic... dissabte Sporting vs Madrid i diumenge el Barça pel plus.

    ResponElimina
  4. A mi em sembla que entre tots i dient que no passa res, estem tapant les veritables mancances d'aquest equip.Tenim una plantilla molt curta que no permet fer variacions de sistema. Si ens tapen al Xavi i el Messi no està fi ja no sabem que fer ni tenim possibilitat de canviar l'esquema.
    No es pot sortir a jugar un partit de Champions amb un tal Pedro de titular. A veure si torna aviat l'Henry i al Guardiola se li passa la mania que li te al Bojan. I al mercat de hivern, fitxem alguna cosa decent, si us plau.
    Pel partit de diumenge un 1 a 1 justet i a patir.....

    ResponElimina
  5. Estic d'acord en que la plantilla és curta, però no pas més que l'any passat... quants minuts van jugar Hleb i Guddy? La resta em canviat peça per peça i aquest any tenim el Pedro... És curta però amb més lesions i algun mal resultat la temporada s'està fent més feixuga, cosa que ahagués pogut passar l'any passat igualment...

    Si us plau no comencem a fer-nos caquetes abans d'hora... nointentem tapar mancances però no cal dramatitzar-les tampoc no?

    ResponElimina
  6. Òstia, ja veig que els poders fàctics de madrid comencen a fer efecte aqui a barcelona!!
    l'any passat també estavem fatal, que si el cagometro, etc... i vam parlar al camp. Per un empat al camp del valencia i un accident a casa (99% dels partits contra els russos tal com va anar es guanyen) no hem de parlar de crisis ni coses semblants, per favor...
    La plantilla es curta, si que es veritat, però jo almenys estic segur que es un tema físic, l'any passat hi havia previa de la champions i no es podien permetre el luxe de perdre, per tant van començar la temporada com a motos, aquest any com que no es el cas suposo que el òptim físic està planejat per novembre desembre, de manera que els exprimiran en aquella epoca, abans de les vacances de nadal, que es quan ens juguem les garrofes (a russia a casa amb l'inter i si no m'equivoco contra el madrid), ara mateix els hi falta només el mig segon de claretat en l'anticipació, que fa que la pressio sigui mes efectiva i que els passes tambe ho siguin. Quan tinguin la frescura això ja està fet jugui qui jugui (pedro, muniesa, etc...)
    A mi la cosa em preocupara si abans de nadal estem encara aixi... pero ara, gens.
    A mes aquest any han introduit alguna variació tàctica, treure la pilota jugada encara des de mes enrera (per evitar quan taponen al xavi) i incorporar l'ibra que te un joc molt diferent, i que encara no es efectiu 100% (tot hi així ho esta fent molt bé, tot i que se'l veu bastant perdut, no vull ni imaginar quan estigui acoplat!!)
    aixi doncs cerveseta, frankfurt i a disfrutar!!!

    jo crec que quedaran 3 a 1 (minim)

    ferencvaros dixit.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.