dimecres, 7 d’octubre del 2009

DESCOBRIM A: KACAR

Gojko Kacar
26 de gener de 1987
Alçada: 1.83 cm Pes: 77 Kg
Posició: Mig centre
Dorsal: 44
Carrera: Vojvodina (2002-2008)
Hertha BSC (2008-)
Internacional: Sèrbia sub-21 (2007-)
Sèrbia (2007-) 11 partits


Kacar és un migcampista amb molta arribada que destaca per la seva polivalència ja que pot jugar de central, d’interior i en quasi totes les posicions de defensa i mig del camp. Té una gran cama dreta, molt hàbil en la passada i amb un gran xut de mitja i llarga distancia. És una de les poques alegries que s’han endut aquesta temporada a l’estadi Olímpic de Berlin, ja que el seu equip és cuer i està desplegant un joc lamentable. Gojko amb dos gols en cinc partits està intentant sobresortir en un equip que no dóna per més, amb una plantilla justeta i que amb tres punts és l’últim de la bundesliga per mèrits propis (només cal mirar els dos gols que va encaixar el cap de setmana passat per errades del jove i inexpert porter suplent Burchert).

Kacar va començar a destacar al Vojvodina de la seva ciutat natal Novi Sad on va jugar des de ben petit en les categories inferiors. La seva qualitat no va passar desapercebuda i l’Hertha el va firmar en el mercat d’hivern de l’any 2008. Des de llavors que s’està fent un lloc en l’onze de Michael Preetz i anteriorment en el del suís Lucien Favre. En aquesta temporada ja s’ha fet un nom en la lliga amb les seves sòlides actuacions al mig del camp, on demostra una gran categoria i col·locació en totes les seves accions. Sovint comparat amb un perfil de jugador tipus Dunga, posseeix més arribada i capacitat golejadora que l’actual seleccionador brasiler, però realment té les seves grans dots de comandament, l’esforç i l’extraordinària capacitat de sacrifici dins del terreny de joc.

Des de fa un parell d’anys habitual de les convocatòries del combinat Serbi absolut, primer a càrrec de l’ex-valencianiste Miroslav Djukic i actualment entrenat per un vell conegut: Radomir Antic. Des del seu debut contra Kazakhstan, el 24 de novembre de 2007, ha disputat 11 partit amb l’absoluta i ha seguit formant part del combinat sub-21 en els certàmens importants, com el recent europeu sub-21, on la selecció balcànica va decepcionar però on Gojko en va ser l’indiscutible líder. Amb la selecció ocupa una demarcació més ofensiva, fruit de la seva gran tècnica i capacitat en la passada. Clar exponent de la nova fornada de jugadors serbis en els quals confia molt “Rado” de cara al futur, com són: Obradovic, Subotic, Tosic, Krasic, Matic,...

Gojko Kacar és en definitiva un jugador a tenir molt en compte ja que reuneix el caràcter guanyador i la sang freda dels balcànics amb unes grans capacitats físiques i tècniques així com una gran arribada i definició. Bàsicament és un centrecampista total molt ben adaptat al futbol actual i que no durarà gaire a la capital alemanya.

Ara és el moment de fitxar-lo i no quan valgui una morterada de milions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.