dimecres, 19 de maig del 2010

Mercato blaugrana: David Villa

David Villa Sánchez
(3 de Desembre 1981)
Sembla que l'arribada de Villa ja és un fet i que el "guaje" serà part de la davantera blaugrana durant els pròxims quatre anys. No descobrirem ara les habilitats del davanter asturià (veure CARA A CARA: Villa vs Forlan del 21 de juny de 2009), el qual seguramnet s'integrarà a la dinàmica blaugrana molt més aviat que gent com Henry o Ibra.
Amb el València ha marcat 108 gols en lliga en les cinc temporades que ha passat a Mestalla (129 en el total de competicions), a més amb la selecció espanyola ha fet uns números espectaculars al costat de companys com Xavi, Iniesta, Puyol i Cesc, el pròxim objectiu blaugrana pel mercat estival. S'ha de valorar molt positivament el fet que la directiva, tot i estar punt de deixar-ho, hagi fet els deures i estigui fitxant rapidament, que no depressa i corrent. Villa és un jugador que l'any passat ja va estar a punt de venir i que aquest estiu no s'ha pogut resistir.

Veure'm si s'acopla a la dinamica de joc blaugrana i si s'amortitzen els 40-50 kilos que costarà a abase de gols, tu que opines?

3 comentaris:

  1. Crec que funcionarà segur, tant si l'enganxem a l'esquerra com si juga pel mig amb Messi per darrera. El veig molt mòbil i amb Espanya ja ha demostrat que sap entendres amb els petits i no només jugar al contraatac com amb el València.

    Tema diners, si funciona no sèrà un problema, quan és car és quan no funcionen (algú es queixa dels 36 d'Alves?).

    Jo em seguria quedant Ibra però acceptaré la decisió d'en Pep i a mort amb l'equip com sempre.

    Aplaudeixo la decisió de fitxar abans de les eleccions, si tots els candidats es quedaran Guardiola doncs perquè no fitxar?

    ResponElimina
  2. Per fi. Anem un parell d'anys tard amb aquest fitxatge, però estic segur que funcionarà. No veig clara la continuitat d'Ibra, a mitja temporada se li va acabar el crèdit, no s'ha adaptat ni s'ha sacrificat per l'equip. No és jugador perfil Barça. Si venen el Chelsea o el City amb 30 milions ja el poden vendre. El Bojan és diferent. Potser no té el nivell per a 9 titular del Barça, però ha demostrat que sap esperar la oportunitat i sempre ha donat la cara quan se l'ha necessitat. Tot i que les meves preferències, ara per ara, serien jugar amb un mig del camp ple de jugadors "masia" i donar-li al Messi llibertat absoluta, jugant sol a dalt, sense un 9 fixe. Busquets tapant la reraguàrdia, Xavi i Cesc organitzant i arribant, Pedro i Iniesta oberta com a falsos extrems.
    En definitiva. Villa gran fitxatge, diguin el que diguin alguns pre-candidats. I finalment, chapeau per al Laporta, si deixa l'equip com pressumiblement el deixarà, fet i amb plenes garanties de cara l'any que ve.

    Gato

    ResponElimina
  3. Jo apart de grans noms fitxaria gent barata, contrastada per ampliar la banqueta, al mig del camp ho tinc molt clar: Borja Valero, barato i molta qualitat.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.