divendres, 7 de maig del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 37

Sevilla vs Barça
(Sanchez Pizjuan, 8/05/10 21h)

Partit vital per les aspiracions blaugranes a guanyar el campionat de lliga. Sovint es diu dels partits que són finals, però aquest de debò que és com una final, si el Barça no guanya pot donar quasi bé per perduda la lliga. El Sevilla per la seva part es juga la presència a la Champions League de l’any que ve, un repte important pels de Nervión. Serà un espectacle digne de veure i segur que els jugadors ho donen tot per tres punts claus que poden donar molt i que també poden treure moltíssim.

El Sevilla d’Antonio Alvarez està confiat en la victòria després dels últims bons resultats (victòria contra el Racing 1-5) i amb el dubte de Luis Fabiano ja té força clara la tàctica per intentar frenar al Barça. Tot i la bona ratxa de Negredo (quatre gols en els últims dos partits) sembla que la dupla atacant serà la formada per Kanouté i el brasiler Luis Fabiano, el qual sembla recuperat del seu esquinç. Aquest any ja s’han enfrontat en tres ocasions, amb un balanç positiu pel Barça tot i l’eliminació de la copa. Els andalusos trauran el seu clàssic 4-4-2 amb el doble pivot i Navas i Capel ben oberts a les bandes, pressionant els laterals i servint pilotes a les dues puntes. El possible onze pot ser el format per: Palop, Konko, Fazio, Escudé, Navarro, Renato, Zokora, Capel, Navas, Kanoute i Fabiano.

Els de Pep Guardiola compten amb les mateixes incògnites i baixes que els últims partits. Les úniques baixes són Iniesta i Abidal, i Piqué s’afegeix a la llista de tocats en la que es manté Xavi i el seu bessó. De nou el dubte a la davantera, aquest cop sembla que tornarà Pedro al titular, per tant un dels davanters s’haurà de quedar a la banqueta, serà Zlatan o Bojan? Al mig del camp tornarà Sergio a acompanyar a Keita i a Xavi. Tindrem una nova oportunitat de veure Alves en el seu retorn a Sevilla, de moment no ha fet partits brillants,, esperem que aquest cop pugui demostrar la seva vàlua al Pizjuan. Així doncs l’equip queda de la següent manera: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Sergio, Xavi, Keita, Pedro, Messi i Bojan.

Partit de vida o mort per un equip que ho està donant tot i que es mereix el títol més que ningú. Toca guanyar i esperem que les forces de la plantilla siguin suficients per superar a un Sevilla sempre incòmode. Ànims Barça, només queden dos partits.

1 comentari:

  1. Ho veig complicat però ho tirarem endavant com al Madrigal... ajustadet, 3 a 2 (Messi, Pedro i Keita)

    Sort Barça!!!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.