divendres, 14 de maig del 2010

LA PRÈVIA: Última Jornada

Barça vs Valladolid
(Camp Nou, 16/05/10 19h)

Partit a vida o mort pels de Pep Guardiola, o es guanya la lliga o la major decepció dels últims temps. A davant un Valladolid que es juga la permanència i que vindrà a totes al Camp Nou. El Barça haurà de lluitar contra l’ansietat, les ganes de resoldre ràpid i un rival que vindrà a tancar-se, intentar aguantar el 0-0 i crear algun ensurt a la contra. Pot ser que l’empat li valgui als manxecs per seguir a primera, però és sempre un plantejament arriscat, tot i que sembla l’únic possible contra un Barça endollat.

Els de Clemente vénen a Barcelona amb algunes baixes però amb la moral intacta de cara a treure un bon resultat, combinat amb els de Màlaga, Tenerife i Racing. Els de Santander són els que ho tenen millor ja que juguen a casa contra un Sporting ja salvat, en canvi Malaga i Tenerife s’enfronten a Madrid i Valencia, aquest últim a Mestalla. Els manxecs tenen possibilitats tot i que no puguin treure un resultat positiu del santuari blaugrana.
La sanció d’una peça clau al mig com Borja i la lesió de Nivaldo faran trastocar els plans de l’entrenador basc. Queda el dubte de si sortirà amb Diego Costa sòl en punta o alinearà un altre davanter (Manucho). Amb un possible esquema de 4-2-3-1 que a la practica en possessió de pilota blaugrana es convertirà en un 4-5-1 amb dues línies clares i un sòl home en punta intentaran allunyar la pilota el màxim de la porteria de Jacobo. La possible alineació pot ser la següent: Jacobo, Marcos, Arzo, Sereno, Lopez, Pelé, Baraja, Sesma, Nauzet, Costa i Manucho o Bueno.

El Barça compta amb les baixes de Maxwell i l’insubstituïble Xavi, una absència molt sensible en un partit on la fluïdesa en la circulació de pilota serà clau. El Barça ha intentat de totes les maneres comptar amb la presència del de Terrassa però les seves al•legacions no han estat escoltades. La bona noticia però, és la possible tornada de Iniesta, el de Fuentealbilla ja entrena amb normalitat i pot ser que disputi uns minuts, ja sigui de titular o com a reserva. L’altre incògnita a part del mig del camp és quina davantera posarà Pep per intentar resoldre el partit el més aviat possible. Bojan segueix demostrant que es mereix un lloc i Pedro i Messi són indiscutibles, així que tot sembla indicar que aquests seran els tres homes en punta. L’onze blaugrana pot ser el format per: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Touré, Sergio, Keita, Pedro, Messi i Bojan.

Última jornada apassionant on esperem que el Barça ens faci patir lo just i s’endugui la victòria i una lliga que es mereix de totes totes. Esperem no dependre del resultat de la Rosaleda perquè sinó malament. Ànims Barça que ja no queda res.

1 comentari:

  1. Aquest cop no aposto per cap resultat però realment espero que a la mitja part el partit ja estigui resolt o si més no encarat...

    FORÇA BARÇA!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.