dimecres, 5 de maig del 2010

LA CRÒNICA: Barça 4 - Tenerife 1

Partit de resultat enganyós, com a mínim pels primers 70 minuts, va ser un match que va tenir diverses fases, un inici on el Barça va dominar, es veia superior i va començar a encarrilar el partit amb ocasions i el primer de Messi. Després va venir el gol del Tenerife en una errada de Puyol i una fase de partit on l’equip semblava desendollat i la grada patia més del compte i al final amb el gol de Bojan va tornar el control i van començar a arribar les ocasions clares i la sentencia.

Oltra va intentar fer un esquema semblant al de l’Inter, amb un 4-1-4-1, amb un central com a pivot defensiu i reservant peces claus com Nino i el capità Marc Bertrán que estaven apercebuts de sanció. L’aposta en alguns moments li va sortir bé, però més per la precipitació blaugrana que no pas per les prestacions del plantejament. Al final va tenir que recórrer a Nino, el qual va sucar com sempre, encara que en fora de joc. Els canaris van prescindir de la seva tàctica habitual i van intentar defensar-se davant d’un Barça intractable a casa, no els hi va sortir però almenys ho van intentar.

De nou el de Linyola va ser providencial amb un gol marca de la casa, desmarcada perfecte, passada entre línies i una definició efectiva. Destacar també el partit de Dani Alves, el qual va tornar a ser aquell lateral que defensa, crea, juga i centra, un jugador que quan està amb confiança val per dos. Partit discret de la defensa i de nou màxima fiabilitat del trio que no falla mai: Messi, Xavi i Pedro. El canari, amb els seus pares a la grada, va demostrar un cop més la seva enorme valia, lluita, defensa, pressiona i després ataca amb una efectivitat aclaparadora.

Destacar el canvi de Piqué a la mitja part, Gerard va rebre un fort cop a la cuixa en una internada “tinerfenya”, en principi només seria la contusió, però veure’m amb les proves que se li faran avui si pot jugar el transcendental partit de dissabte. Al final roda de premsa de Guardiola elogiant els seus jugadors, els quals ho estan donant tot per aconseguir el títol de lliga. Només queden dos partits, el Pizjuan i el Valladolid a casa, esperem que puguin aguantar el ritme i ens donin una nova alegria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.