dimarts, 4 de maig del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 36

Barça vs Tenerife CF
(Camp Nou, 4/05/10 20h)

Partit trampa pels blaugranes, ja es compten com a guanyats els partits de casa i s’esperen els de fora amb energia per consolidar el títol de lliga, però el Tenerife s’hi juga la vida i no vindrà a l’estadi a fer de comparsa i a aplaudir els gols del Barça. L’equip de Oltra vindrà a fer el seu partit i si pot a treure’n un resultat positiu que complicaria molt la vida a la parròquia culer. Queden tres partits on el Barça ha de demostrar que és el millor equip de la lliga, s’ha de sortir amb la mentalitat i intensitat de dissabte i les coses aniran bé, sinó ja ens podem preparar que els rivals no perdonen.

L’equip canari es presenta a l’estadi en zona de descens i en una situació molt complicada, a falta de nou punts per disputar es troba divuitè empatat amb el Màlaga i a un punt del Racing que estan per sobre, no ho té malament però ha de jugar al camp del líder, a Mestalla i a casa amb l’Almeria. Arriben amb la baixa dl brasiler Dinei i els dubtes d’Ayoze i el golejador Nino, tot i que els dos acabaran formant a l’onze titular. Presumiblement l’entrenador valencià optarà per un clàssic 4-2-3-1 amb dos pivots defensius per reforçar el mig del camp i tres mitjapuntes pes ocupades en tapar la creació blaugrana que en atacar. A dalt Nino, amb ajudes de segona línea en els contraatacs que permetin les pèrdues blaugranes. La possible alineació canària seria la formada per: Aragoneses, Hector, Sicilia, Culebras, Beltran, Ricardo, Roman, Juanlu, Alfaro, Ayoze i Nino.

Els de Pep s’hi juguen molt i per tant no es faran massa rotacions tot i que pugui entrar algun jugador com Touré que no va jugar d’inici al Madrigal. La plantilla segueix amb la baixa d’Iniesta i els dubtes d’Abidal encara sense l’alta. De nou la incògnita de qui acompanyarà a Pedro i Messi en la punta d’atac, serà Bojan, Zlatan o Henry? Suposem que serà el jove del planter però no ho sabrem fins aquest vespre. L’últim dubte de Guardiola és la participació de Xavi i les seves molèsties al bessó, veure’m com se sent el de Terrassa a l’escalfament i si pot aguantar tot el partit de nou. El més que probable onze és el format per: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Keita, Xavi, Messi, Pedro i Bojan.

Jugui qui jugui l’equip ha de sortir a per totes i de mostrar des del minut 1 que vol guanyar aquesta lliga perquè és el millor i perquè se la mereix de totes totes. Partit difícil perquè l’afició ompli, però s’haurà de fer un esforç entre tots per superar la pluja i animar a un equip que ho està donant tot.

2 comentaris:

  1. Resultat justet i guanyat per la mínim... 2 a 1 (Keita i Messi) i gràcies... quin patir.

    ResponElimina
  2. VISCA LA CANTERA!!!!!!!!!!! VISCA BOJAN !!!!!! BANQUILLO IBRA!!!!!!!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.