dilluns, 15 de juny del 2009

Mercato... A qué juga el Barça???

Aquest any, el Barça em té descolocat amb el mercat de fitxatges. Crec que ho estan fent molt bé o realment no tenen ni puta idea per on tirar, la veritat... Espero i confio que sigui la primera opció.
Estic desconcertat per molts motius, no queda clar quins realment són els objectius del Barça. Crec que la clau en una bona negociació és aquesta, no ensenyar les teves cartes i que no sapiguen relament el que vols i necessites.
Crec també, que el Barça esta torpedejant moltes aspiracions blanques, perquè no crec realment que siguin objectiu prioritaris pel Barça. Un exemple clar, el tenim en el cas Villa. Jo no m'empasso que sigui un objectiu del Barça, crec més, la intenció es que no el fitxi al Madrid i s'envagi fora d'Espanya. Recordem que l'any passat no es va fitxar cap nou ni es va negociar per cap, ja que encara no s'havia fotut fora a l'eto'o, que ha canviat??? continuem tenin a l'etoo i ara a més després d'una temporada fantàstica. Per tant, no crec que l'objectiu més prioritari del Barça sigui anar a per un 9¿? Dit d'una altra manera, crec que la pasta no ens la gastarem amb un 9.
Aquesta idea, la ratifico amb el suposat interés per l'ibra, un paio molt més problemàtic que l'etoo i sense tenir l'evidència que funcionés. Per tant, tampoc m'empasso que se'ls vulguin gastar amb l'ibra.
Crec que és molt ingenu pensar, que farem un trueque amb l'etoo... ni el club desti se li colarà ni l'etoo perdrà una bona pila de millons com agraiment al Barça.
Per tant, sincerament crec, que tot això es una autèntica cortina de fum per marejar el mercat i que clarament l'objetiu es un altre.
EL Barça del triplet si li falla alguna cosa es la poca llargària de la banqueta i l'extrem esquerra o posició del titi... per tant, crec que l'objectiu prioritari es reforçar aquesta posició, ja sigui amb silva, sigui amb ribery, o sigui amb mata,... o qui sigui..Sincerament crec, que el millons anirant a parar aquí. A part, penseu que si pillem un 11 titular, tindrem al titi de 9, que es la posició que sempre ha volgut el Guardiola per ell!
Crec que tots els altres fitxatges no seran del mateix nivell, és a dir, seran suplents... No descarto un cop reforçada aquesta posició de 11, una operació extranya amb l'etoo pel mig, però no crec que sigui el punt de partida... Si marxa el samu, ha de venir algú i si es queda no. Però el que es evident que per l'extrem esquerra necessitem algú si o si, per tant, aquest és relament l'objectiu número 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.