diumenge, 21 de juny del 2009

DESCOBRIM A Davide Santon

DAVIDE SANTON

2 de Gener de 1991
Alçada: 1.87cm Pes: 77 kg
Posició: Lateral dret
Número: 39
Carrera: Inter (2009-)
Internacional: Itàlia: 2 cops (2009-)



Davide Santon és un prometedor lateral dret, també s’adapta perfectament a la banda esquerre si és necessari, bastant ofensiu i amb unes grans qualitats físiques i tècniques que el fan un projecte de futur molt interessant tant pel seu equip com per la selecció azzurra. Tot i la seva joventut ja ha jugat partits importants i sense desentonar gens, recordades són les seves actuacions en el darrer derby de Milà i en el partit de Lliga de Campions contra el Manchester United amb gran marcatge a Cristiano Ronaldo inclòs.

Gràcies a les lesions del lateral dret titular, el brasiler Maicon, Davide s’ha fet un lloc en l’esquema de joc de Jose Mourinho d’aquest final de temporada i l’any que ve promet ser molt millor. La seva progressió meteòrica recorda la del blaugrana Sergio Busquets, ja que ha passat de jugar al filial en competicions de juvenils a jugar de titular a la Champions i a debutar amb l’absoluta, tot això en un espai de temps record de mig any.

Santon entra a formar part de la cantera de l’Internazionale l’any 2005 i des de llavors no deixa d’impressionar per la seva fortalesa, velocitat i uns grans fonaments tàctics, dignes d’un veterà. Comparat ja per alguns, amb els inicis del mític Paolo Maldini, no ha deixat de meravellar a propis i estranys amb el rendiment exhibit a la segona meitat de la temporada. Ni el seu propi tècnic s’esperava un resultat tant positiu i n’espera molt d’ell de cara a la temporada vinent.

Davide va arribar a jugar un total de 16 partits en lliga, la majoria de titular, així com 2 de Copa i 2 de Lliga de Campions. Les seves bones actuacions van fer que Pier-Luigi Casiraghi, l’entrenador de la sub-21, el fes debutar el mes de març. La seva ràpida progressió amb els neroazzurri va fer que només tres mesos més tard ja debutés amb l’absoluta de Marcello Lippi, en un amistós contra Irlanda del Nord. Actualment forma part de la convocatòria italiana per la Copa de Confederacions que es disputa a Sud-àfrica i s’espera veure’l jugar alguna estoneta en el lloc del milanista Zambrotta.

Sembla que l’Inter i la selecció campiona del món tenen lateral dret per estona, i ens caldrà estar molt atents a les evolucions d’aquest noi de Portomaggiore de cara a un futur no tant llunyà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.