dimarts, 16 de juny del 2009

ENQUESTA: Ens fa por el Florenteam?

De moment Florentino i la seva butxaca sense fons (o hauriem de parlar del Santander o de ves a saber...) ja s'han fet amb dos jugadors de lo milloret del mercat mundial: Kaká i Cristiano Ronaldo. No cal entrar en si és ètic i moral o si seràn amortitzables tots els euros que de moment s'han invertit només en dos jugadors; ens ha de preocupar si l'aposta esportiva que generen aquests dos cracks (i els que vindran) pot arribar a fer ombra al Barça del Triplet a curt o mig termini. De moment, està clar que mediaticament li ha fet tota la ombra del món, sembla que ja no ens enrrecordem del brillant any dels blaugranes tant a la lliga com a Europa, però està clar que venent diaris no es guanyen títols.

Les plantilles no estàn tancades ni per uns ni per altres, però més o menys ja s'endevina el que poden ser un equip i altre canviant un quants noms per uns altres... que passarà amb Eto'o? Villa o Forlan? on jugarà Ribery?...
Així doncs, el Florenteam ens fa por o per contra ens sembla que no acabarà de cuallar, com a mínim aquest primer any? Penses que el Barça li pesarà la gran campanya que ha fet, l'acumulació de partits, el Mundialet de clubs, la inoportuna Copa d'Africa i les altes expectatives podràn amb els de Gaurdiola?

Sigui com sigui, tot sembla indicar que tornen els bons temps del clàssic, de la rivalitat de Pont aeri i aquells càntics ja quasi oblidats de : "ese portugués,...". Una temporada apacionant s'acosta, però qui cantarà victòria al final?

5 comentaris:

  1. Personalment a mi de moment encara no m'en fa gens de por, reconec que el sobrevalorat Kaká i el sobreactuat Ronaldo són molt bons jugadors, però amb això no n'hi ha prou perquè em facin pensar que el Barça actual pugui tenir-hi por, respecte si, això sempre.

    Ja veure'm que més poden fitxar, però de moment a mi no m'espanten i ja em va bé que els hagin fitxat, un perquè no em sembla tant bo com siuen i l'altre perquè afegirà caliu als clàssics ara que Gutis, Salgados i companyia ja han passat a un segón pla.

    ResponElimina
  2. Ens fa por el Florenteam??? en absolut!!! Personalment l'anomenaria FUMTEAM. La veriat es que mediàticament s'han tornat a posar en òrbita i potser si que han tapat el triplet del Barça. Però el fum, tal com ve, se'n va! Quan comenci a rodar la pilota, les portades dels diaris madrilenys no podran vendre més fum...

    Crec, que estan construint la casa per la taulada a base de noms. Però de moment encara no he vist molt criteri... veurem que ens dona aquest estiu fascinant de mercato!! Els hi fan falta gent que s'ho curri al camp, almenys 2 defenses, gent al mig del camp i sobretot fer molta neteja al vestidor...

    El Barça no té perquè tenir cap por. Nosaltres, som un equip fet i conjuntat, que jugui qui jugui funciona, amb una proposta futbolística molt definida, i sobretot molt atractiva. Més que demostrat que s'imposa a altres estils de futbol. En canvi, el Madrid és actualment un equip sense estil de joc definit, per veure si els fitxatges funcionaran i que sincerament crec que el planter és molt millor el nostre!

    Un petita reflexió:

    Messi o Cristiano?
    Iniesta o Kaka?
    Alves o Ramos?
    Toure Yaya o Lass?
    Xavi o ??? ?
    Abidal o Marcelo?
    Els nostres central o els seus?
    ....

    També us faré una mica de memòria, el model del Florentino ha aconseguit:

    - Les mateixes lligues que l'epoca del Ramon Calderon amb el doble d'anys...

    - La meitat de copes d'europa que l'epoca de don Lorenzo amb el doble d'anys...

    i si comparem amb el Sr Laporta, perd per golejada...

    O sigui que uns petits retocs i a per la quarta al Bernabéu!!!

    ResponElimina
  3. Quin gran frau els estius sense Eurocopa ni Mundial. Esperes l’hora d’emorçar per llegir la premsa esportiva i amb que et trobes? Amb còmics, TBO’s, contes per il.lusos, per passar l’estona. Avui surt en portada el Ribery que si, demà el Ribery que no, l’Ibrahimovic surt tres dies seguits i després desapareix...en fi, he pres la decisió de no gastarme ni un euro més fins que les coses agafin cos.

    Pel que fa el Barça, no sé si estàn fent bé o no esperant tant. Em tenen desconcertat. Lo del Valdés és terrible, sincerament crec que ell no té ni idea del que el seu representant fa i desfà, o si que en té, i per això s’ha agafat aquest personatge, sabent que si no fructifica podrà carregar-li el mort a ell. Seria una mena de Gattusso, Makelele o Davids. Un destructor, fa la feina bruta, si surt bé és un crack, si no, se li diu que és el llastre de l’equip, que no sap jugar, que destrueix però no crea, etc. Ja veurem com acaba, però seria una llàstima perdre’l. No és el millor porter del mòn, però si que és el millor pel Barça. M’inclino en que acabarà al MUFC. Van der Sar no pot aguantar gaire més, i allí li pagaràn el que demana, a més de la categoria que tenen els devils i la Premier és clar.

    Lo de l’Eto’o tant m’és. Em cansa. Següent punt.

    Per mi, sense discusió, el millor 9 és Villa, i després Torres. A partir d’aquí, tot són mercenaris que portarien 4 anys al club i encara no sabrien on estan jugant. Villa amb les ocasions de gol que ha gaudit en Samuel aquest any hagues signat almenys 35 gols. El Torres falla molt més, si, però segueix-lo, i no és fàcil marcar el que ha marcat amb el Liverpool aquests dos anys, que per cert hauria d’haver passat a Can Barça, per complir tots els requisits necessaris (resumits en un de sol: antimadridista) en el moment que segurament es va oferir.

    Altres posicions que es podrien reforçar serien la de mig centre (Xabi Alonso) per Touré) i la d’interior esquerre (Silva).

    I per finalitzar aquesta humil opinió del mercato, lo del mandril. Fitxa car perque no paga. Es a dir, juga amb xarxa, no pot caure. Que en demana 200 i té un deute de 500? És igual. Li deixen i punto. Només cal posar en marxa l’aparell del régim (marca i as) per fer creure al populatxo que els fitxatges són rentables. Es clar que ho són! Si els diners no són teus...!!!

    En fi. Un aburriment de mercato. Tot és fum. No podem agafar res. I per més inri la Copa Confederacions no val res. No enganxa.

    By Gato

    ResponElimina
  4. Pues si. A mi si que em fa por. Perqué direu, tenint el barça que tenim, que juga com ningú...Doncs per que aquests tios, amb higuain, raul, heinze, marcelo...ho van guanyar tot fins la nit del 2-6, i si haguéssin fet la 1a volta mitjanament bé, haguéssin guanyat la lliga de carrer, per molt bé que jugués el barça i per molt que perdéssin amb el barça un parell de partits. Ara si li sumem la efectivitat i la solvència dels fitxatges que estan fent...si, si, potser juguen de pena, però guanyaràn un munt de partits!

    ResponElimina
  5. Por? No, aquest Madrid no m'espanta, això si, li tinc un gran respecte a les figures que estàn acumulant.

    També estic content perquè d'aquesta manera podem veure una de les millors temporades dels últims anys, una lliga digne del sobrenom "de les estrelles" i de retruc ajudarem a que el Barça no es relaxi després del Triple tan merescut i a la vegada infravalorat des de la capital.

    Que comenci l'espectacle!!!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.