dimarts, 16 de juny del 2009

Mercato by Gato

Quin gran frau els estius sense Eurocopa ni Mundial. Esperes l’hora d’emorçar per llegir la premsa esportiva i amb que et trobes? Amb còmics, TBO’s, contes per il.lusos, per passar l’estona. Avui surt en portada el Ribery que si, demà el Ribery que no, l’Ibrahimovic surt tres dies seguits i després desapareix...en fi, he pres la decisió de no gastarme ni un euro més fins que les coses agafin cos. Pel que fa el Barça, no sé si estàn fent bé o no esperant tant. Em tenen desconcertat.
Lo del Valdés és terrible, sincerament crec que ell no té ni idea del que el seu representant fa i desfà, o si que en té, i per això s’ha agafat aquest personatge, sabent que si no fructifica podrà carregar-li el mort a ell. Seria una mena de Gattusso, Makelele o Davids. Un destructor, fa la feina bruta, si surt bé és un crack, si no, se li diu que és el llastre de l’equip, que no sap jugar, que destrueix però no crea, etc. Ja veurem com acaba, però seria una llàstima perdre’l. No és el millor porter del mòn, però si que és el millor pel Barça. M’inclino en que acabarà al MUFC. Van der Sar no pot aguantar gaire més, i allí li pagaràn el que demana, a més de la categoria que tenen els devils i la Premier és clar. Lo de l’Eto’o tant m’és. Em cansa. Següent punt. Per mi, sense discusió, el millor 9 és Villa, i després Torres. A partir d’aquí, tot són mercenaris que portarien 4 anys al club i encara no sabrien on estan jugant. Villa amb les ocasions de gol que ha gaudit en Samuel aquest any hagues signat almenys 35 gols. El Torres falla molt més, si, però segueix-lo, i no és fàcil marcar el que ha marcat amb el Liverpool aquests dos anys, que per cert hauria d’haver passat a Can Barça, per complir tots els requisits necessaris (resumits en un de sol: antimadridista) en el moment que segurament es va oferir.
Altres posicions que es podrien reforçar serien la de mig centre (Xabi Alonso) per Touré) i la d’interior esquerre (Silva). I per finalitzar aquesta humil opinió del mercato, lo del mandril. Fitxa car perque no paga. Es a dir, juga amb xarxa, no pot caure. Que en demana 200 i té un deute de 500? És igual. Li deixen i punto. Només cal posar en marxa l’aparell del régim (marca i as) per fer creure al populatxo que els fitxatges són rentables. Es clar que ho són! Si els diners no són teus...!!!
En fi. Un aburriment de mercato. Tot és fum. No podem agafar res. I per més inri la Copa Confederacions no val res. No enganxa.

By Gato

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.