dijous, 11 de juny del 2009

CR7: Traspas Record del futbol mundial


Avui el Manchester United ha anunciat a la seva web que accepta la mega-oferta feta pel nou Madrid de Florentino: 96 millons d'euros en un sol jugador semblen molts diners en el moment actual que estem vivint. Serà un bon fitxatge pels merengues? però a quin preu?
Cristiano Ronaldo ha demostrat sobradament que és un gran jugador: fort, molt ràpid, habilidós i amb un extraordinari remat amb la seva cama dreta i amb el cap. Pilota d'or de l'any 2008 amb uns registres golejadors estratosfèrics i guanyador de lliga i Champions amb els red devils. Aquest any no ha estat tant brillant degut a un començament fluixet, però ha anat de menys a més portant el seu equip a guanyar dos titols dels anomenats menors així com la Barclays Premier League i quedar-se a les portes de la segona Champions consecutiva a Roma (2-0 a favor del Barça de Guardiola).

Després del fitxatge de Kaká, el protuguès és el segón fitxatge de la segona era Florentino, però amb dos jugadors ja s'han gastat 160 millons, els hi sortirà bé el tema? Que hi dieu?



2 comentaris:

  1. Renoi, quin blog més xulo!!!

    Es nota que en sabeu un niu de futbol els que el porteu!

    Ja friso per la propera entrada!!

    Judith

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.