dimecres, 15 de juliol del 2009

MERCATO BARÇA: Maxwell


El Barça finalment ha fet el seu primer fitxatge, es tracta del Brasiler de l'Inter Maxwell Cabelino Andrade (27 d'agost de 1981), un lateral esquerre, que també pot jugar d'interior, de vint-i-set anys i amb una dilatada carrera a Europa. Sorgit de la cantera del Cruzeiro, arriba a l'Ajax l'any 2001 i hi passa cinc temporades on és titular indiscutible en el mig del camp. Fa grans campanyes a l'Orange Arena, fins i tot el 2004 és designat millor jugador de l'any a Holanda.

Fitxa per l'Inter l'any 2006, ja reconvertit a lateral i en els tres anys que ha passat a milà ha compaginat la titularitat amb la banqueta, però sempre ha acabat jugant la majoria de partits de la squadra nerazurra, tant amb Mancini com amb Mourinho.

És un lateral molt complert, no destaca especialment en res, però tampoc té cap punt feble, fa de tot i ho fa tot bé. És un jugador efectiu en defensa i profund en atac, amb bon toc de pilota, tant en curt com en llarg i que centra força bé. Té un bon llançament de mitja distancia i pot ser un gran complement per la plantilla blaugrana. El seu preu de 4,5 milions d'eruos sembla molt raonable per un home que encara li queda molt de futbol i que pot aportar molt als blaugranes en aquesta temporada que tot just comença.
La part negativa d'aquesta història és el pobre Luis Filipe que s'ha quedat amb un pam de nas i al Depor per l'avaricia demostrada pel seu president, César Augusto Lendoiro, que no ha entés el desig del jugador ni les exigències reals d'un mercat que no està per pagar 20 milions d'euros en un jugador d'aquest nivell.
Esperem que el brasiler no sigui l'únic fitxatge culé i que en els pròxims dies temes tan complicats com els de Eto'o, Villa, Mascherano i companyia quedin resolts en un sentit o altre. L'equip d'en Pep es posa en marxa dilluns i la plantilla hauria de començar a estar definida aviat.
De moment, ja en tenim un, serà un bon fitxatge? tu que hi dius?

2 comentaris:

  1. Bon fitxatge.

    Sobretot la relació preu/oportunitat. I per demostrar a potencials Lendoiros que no ens obsequem amb un jugador.

    Un jugador complement, que servirà perfectament pel seu propòsit.

    Bon article!

    ResponElimina
  2. Ja veuràs que sera ujn peazo jugador aquest i per 4 duros! Estic molt content, no el conec però l'altre tampoc i costava més del doble! I el Cesar Augusto a pendre pel cul!

    Idem hauriem de fer amb el Villa! Què s'han pensat aquests, que ens esperarem tota la vida pel tiu aquest?! Jo em quedo amb Eto'o (si encara es vol quedar clar!), peazo temporada per vendre's i dono més i més minuts al Bojan que es vagi fent i mentre dura la temporada, fitxo algú pensant que Eto'o marxarà.

    I 40 millons que ens estalviem.

    by Gruyere

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.