diumenge, 9 d’agost del 2009

En memòria de Dani Jarque


Daniel Jarque González
(1 de gener 1983 - 8 d'agost 2009)

Encara recuperant-nos de tant mala notícia, només quatre línies per recordar a aquest jugador perico, que tot i ser de l'equip rival, són molt males notícies tan per els espanyolistes com per els amants del fútbol en general.

Home de la cantera espanyolista des dels dotze anys, provinent del CF Cooperativa (de Sant Boi) va debutar amb el primer equip el 20 d'octubre de 2002 i des de llavors va anar agafant cada cop més protagonsime dins l'equip fins a esdevenir-ne el capità el mes passat. Internacional en totes les categories inferiors, estava pendent d'una trucada de Del Bosque per fer el seu debut amb l'absoluta.

Amb 173 partits en lliga i amb un palmarès on destaquen la Copa del Rey 2005/06, finalista de la Copa de la UEFA 2006/07 i guanyador de l'Europeu sub-19 de 2002 compartint vestidor amb gent com Reyes, Iniesta, Sergio García i el niño Torres.

Jugador de gran colocació i molt ràpid al tall i fent les cobertures, tot un líder a la defensa i al vestidor. Anava molt bé de cap i tenia un bon desplaçament de pilota tant en curt com en llarg. En definitiva, l'Espanyol i la lliga perden un gran central, que als vint-i-sis anys encara tenia moltes coses a dir i molts anys per endavant, una autèntica llàstima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.