divendres, 16 de juliol del 2010

MERCATO BLAUGRANA: Adriano

Ja està aquí el segon fitxatge de la temporada 2010/11 i el primer de la nova directiva, amb Sandro Rosell al capdavant. Adriano Correia arriba del Sevilla on ha estat cinc temporades i mitja i on ha destacat per la seva velocitat, regat i capacitat per centrar i rematar. El traspàs ha costat 10 milions (més uns 3 variables) a les arques blaugranes, les quals segons el vicepresident econòmic Xavier Faus, estan en situació precària.

Adriano té vint-i-cinc anys (26/10/1984), és brasiler i acostuma a jugar per la banda esquerre, ja sigui d’interior o extrem com de lateral com ha vingut fent últimament. No és un defensa pur, és més un migcampista reconvertit per exigències del guió, però aquesta polivalència li pot anar molt bé a l’equip blaugrana per suplir vàries posicions per l’esquerre, ja sigui al lateral, d’interior, d’extrem o fins i tot de lateral dret en una hipotètica baixa del seu gran amic, Dani Alves. Un dels punts febles del Barça dels últims anys ha estat la profunditat i qualitat de la banqueta, amb Adriano es guanya en qualitat i en versatilitat davant de les opcions que ofereix el brasiler.

Amb el Sevilla ha conquerit dues copes de la UEFA, dues Copes del rei i un parell de supercopes (espanyola i europea). Des de la seva arribada al mercat d’hivern del 2000 va ser titular i ha fet grans temporades, aquest últim any amb la consolidació de Perotti ha perdut força en el mig del camp de Nervión, i tot i la seva nova posició al lateral, la falta de minuts l’ha fet plantejar-se el seu futur. Adriano arriba al Barça amb Keita i sobretot Alves com amics i valedors i amb ganes de demostrar que està a l’alçada de l’equip del triplet i que pot contribuir a que el Barça de Guardiola segueixi guanyant títols.

De moment, han arribat Villa i Adriano i han marxat Henry, Touré i Chigrisnkiy, veure’m com continua el mercat blaugrana, estarem atents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.