dilluns, 21 de juny del 2010

MUNDIAL 2010: Primeres impressions

Apunt de disputar-se l'últim dia de la segona ronda de la fase de grups ja es comencen a treure les primeres impressions d'aquesta Copa del món. Ja hi ha els primers fracassos majúsculs (França), les primeres revelacions i sorpreses i els primers classificats (Brasil, Holanda i Argentina). També hem començat a veure els primers jugadors destacats, i les primeres estrelles emergents (Ozil, Chicharito, Krasic, Gervinho,...).
Des d'aqui volem obrir un post per tal de que opineu al respecte, qui us ha agradat, qui us ha decepcionat i que en penseu del campionat en general. També si hi ha jugadors o combinats que us han cridat l'atenció i perquè.

De moment el nivell futbolístic no és molt elevat i quasi hi ha més expulsions que gols, creus que pot millorar de cara a la segona fase? Que passarà amb seleccions que s'han complicat la vida com Espanya, Italia o Anglaterra?

En definitiva, moltes coses per discutir en un campionat que està donant molt a parlar, tant per positiu com per negatiu... tu que hi dius?

1 comentari:

  1. Jugats una vintena llarga de partits i amb esperances de quelcom millor, penso que aquest mundial és una autèntica tifa. He de dir que no he mirat tots els partits, ni tan sols la majoria. Els que han donat per Quatro i ni aixó, però si que he vist resums, cròniques a la premsa esportiva, etc...

    Sembla que estiguem en el dia de la marmota, concretament al fatídic dia en que l'Inter del senyor Xosé va fer el més lamentable lleig a aquest esport deixant fora de la final del Bernabeu a l'equip que s'ho mereixia.

    Si, si. Està clar que la majoria d'equips, i quan dic equips vull dir seleccionadors, van agafar nota d'aquell dia. Tant els equips fluixos com els grans. Els primers per que ho tenen tot a guanyar i res aperdre. Saben que si “juguen” se'n van, i si no ho fan també, per tant, proben el verí del Sr. Xosé. Saben que si els surt bé, com ja li va passar a la Grecia d'Otto, són herois. Si els surt malament, tan és. Ja s'ho esperaven, ningú els criticarà, ningú els recordarà...

    El pitjor són els senyors que sí tenen equip (que no vol dir que tinguin jugadors...els temps de USA94 queden molt lluny, l'últim gran mundial, amb estrelles de debó, tot i que es decidís patèticament amb una tanda de penals...)
    Capello, Lippi, Eriksson, Dunga, Domenech...quina tristor. És impossible fer-ho pitjor. És igual si es classifiquen o no, el problema és que ocupen hores de pantalla que podrien estar dedicades al Sálvame de Luxe! Ho comparo amb el Sálvame! Si, tele-brossa! Inaguantable, dos minuts davant el televisor veient “jugar” a Anglaterra és una pérdua de temps. Itàlia ens té acostumats, no mossego l'esquer ja. Costa de Marfil...sr. Eriksson, Gervinho en 10 minuts va fer més coses que la resta de l'equip en 90. No ho sabia? Doncs tan de bo no es classifiqui, per estafador! Brasil...deu ni dó. El pitjor davanter de la historia del futbol brasiler va cap al pitxitxi del mundial. Imagina com són les defenses, a part que no són pivots de bàsquet per taponar els palmejos...que aquesta és una altra, els àrbitres. I França? Ja li està bé al raro del Raymond. Anelka? Henry? Gallas? Tant per tant podia haver trucat al Dugarry, Giuly i Lamà...

    Anem als àrbitres. Quin baix nivell? De veritat que el tio d'ahir no va veure les dues mans claríssimes de O'Fabuloso? No m'ho crec. I si que va veure la claríssima “agressió” del pobre Kaká? I com és que no li va ensenyar la vermella directa doncs? Tenia por?
    O el gol anul.lat als EUA? O l'entrada de Dindane a Elano, o el clarissim penal a De Rossi. Quina disparitat de criteris, és un desastre. Klose espulsat correctament amb el reglament a la mà, i després el reglament desapareix? Bufff...


    I per acabar. L'unic partit que m'ha fet estar sentat al sofà fins al final, el Dinamarca – Camerún. Escassíssim de fútbol, però a falta d'aixó, almenys va tenir tensió, ocasions clares a banda i banda, gols...

    No, no! Per acabar no. Les vuvuzelas! Quin torment. Espero que no li tornin a donar mai més un Mundial a un país d'aquest tipus. De fànatics anormals! Per favor. No se senten els himnes, ni els càntics, ni res. Em crec els jugadors quan diuen que no es pot jugar tranquil, em crec als entrenadors, com carai han de donar ordres, em crec als aficionats normals, que van al camp a cridar, com s'ha fet tota la vida. D'aqui un temps tornarà el Mundial a Àsia, i allí tenen les trompetes d'aire comprimit (recordeu les finals intercontinentals de clubs), o a Amèrica, amb una calor insoportable, o a sud-america, on el més problable es que t'enportis una ganivetada de una “barra brava” o jo que sé...El futbol es juga a Europa. Doncs que vinguin els demés aquí.

    Gato

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.