dilluns, 6 de setembre del 2010

Torna la Lliga, torna el Blog...

S’ha acabat l’estiu i amb ell han quedat enrere la platja, les vacances i els interminables caps de setmana sense futbol... Aquest dissabte, després d’una primera jornada d’aperitiu, arriba la segona jornada i posteriorment el inici de la lliga de Campions, o sigui que comencem en serio, que ja toca.

El Blog també torna després d’unes merescudes vacances, arriba amb força per encetar la segona temporada i afrontar-la amb ganes de millorar continguts, empenta per aconseguir més participació i amb el mateix entusiasme per un esport que ens apassiona. Aquest any, variaran algunes seccions, on destaca l’absència de la “prèvia” i la “crònica” dels partits del Barça, es seguiran comentant noticies referents a l’actualitat culé, però amb una altre format, en el futur anirem desvetllant quin.

Altres seccions seguiran formant part del Blog i d’altres es crearan de noves. És una pàgina amb constant canvi, per tant durant la temporada s’aniran definint els continguts, segons les exigències del guió. Sigui com sigui, esperem i desitgem que aquestes siguin del vostre gust.

Ens seguim llegint,

Blogger Bonito

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.